Please assign a menu to the primary menu location under menu

Babyzwemles

Waterbabies les 8

We hadden weer een leuke Waterbabies les, les 8. Dit was een 7-15-waterbabies-les-zwemles-review-ervaring-Nola-baby-amsterdam-nanny-gastouder-Babyzwemmen-annelon-voor-onder-waterspannende les. Nola komt nu op de leeftijd dat ze echt weet wat ze wil. om 6:30 uur was ze wakker en om 9:30 uur begon de les, ze was dus erg moe. Dan moet je ook nog eens onder water.

Dit keer had ik privézwemles met Nola, want de andere waren op vakantie. Tante Sofie was gezellig mee om de foto’s te maken. Als eerst gingen we gewoon 7-15-waterbabies-les-zwemles-review-ervaring-Nola-baby-amsterdam-nanny-gastouder-Babyzwemmen-annelon-rand-zwembadop de buik zwemmen. Kijk maar eens op de foto hoe leuk ze dit vindt.

Na dat we een paar rondje hebben gezwommen gaan we de kant even vasthouden. Ik houd Nola haar handjes vast aan de kant en de juf zegt “hold on, hold on, hold on” oftewel “hou vast, hou vast, hou vast”. Als je na deze module, de volgende modules ook volgt dan kan je kindje straks, op jonge leeftijd, zelf de kant vasthouden. Dit doet ze heel goed. Ze zit by the way, in het water, op mijn knie.

7-15-waterbabies-les-zwemles-review-ervaring-Nola-baby-amsterdam-nanny-gastouder-Babyzwemmen-annelon-onder-waterJa en nu het spannende weer. Ik laat Nola onder water en moet haar loslaten, de muur aantikken en haar weer vastpakken. De muur aantikken is mij nog geen één keer gelukt. ;-)

7-15-waterbabies-les-zwemles-review-ervaring-Nola-baby-amsterdam-nanny-gastouder-Babyzwemmen-annelon-bad-speelgoedVervolgens had ze er even niet meer zo zin in. Ze had dus weer een badspeeltje te pakken, haha. Deze krijgen ze als ze wat moeten huilen.

We gaan weer even zwemmen op de buik en daarna nog een keer onder water. De juf doet Nola onder water, laat haar even los en pakt haar weer. Ik ga met een duikbrilletje onder water kijken hoe ze dat doet. Nola ziet er goed uit onder water. Ze heeft haar ogen mooi open. 7-15-waterbabies-les-zwemles-review-ervaring-Nola-baby-amsterdam-nanny-gastouder-BabyzwemmenKleine kindjes hebben nog een vliesje over hun ogen waardoor ze onder water kunnen kijken. Aan het einde van deze module, van tien lessen, wordt er een onderwaterfoto gemaakt van Nola. Er zal een studio in het water worden geplaatst. Iemand doet Nola onder water, en ik haal haar weer uit het water. Ze maken een paar foto’s van der en dan is ze klaar. Het is absoluut niet zo dat ik haar onder water doe terwijl ze niet wil.

Dit was Waterbabies zwemles 8. Op naar les 9 en 10. Daarna hebben we de shoot.

-X-

Annelon

 

Leave a Response