Please assign a menu to the primary menu location under menu

Nola kreeg een paar weken geleden eten van Madaga. Madaga is een traiteur voor kinderen en baby’s. Ze hebben een kok die lekkere en verantwoorde hapjes klaar maakt, ze maken een heel gevarieerd weekmenu. Zo krijgt je kindje van alles binnen wat hij of zij nodig heeft. Ze houden rekening met allergieën. Ik lus zelf bijvoorbeeld geen vis paprika en ananas, daarom zou ik dit ook niet zo snel voor Nola klaarmaken of toevoegen aan een gerecht.

Je kan bij Madaga zelf een weekmenu samenstellen of je besteld een pakket. IK ga het pakket ontvangen voor €19,95 met daarin een koeltas met koelelement, één fruitmaaltijd en drie warme maaltijden.

Dinsdag krijg ik om 20:00 uur een sms dat de volgende dag, rond 17:30 7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdamuur, Madaga voor mijn deur staat met het eten voor Nola. Dit vind ik erg handig. Je kan er zo rekening mee houden wanneer dit bezorgd wordt.

Het is bezorgd om 17:30 uur en we kunnen aan tafel! Nola heeft al best honger zoals je op de foto’s ziet. Ik vind 17:00 uur eigenlijk de ideale tijd om met kinderen te eten. Op mijn werk doe ik dat altijd, dat is dan weer een voordeel van een nanny, altijd vers gekookt eten en op tijd zodat de kinderen goed eten. 7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-visWanneer je een drukke baan hebt en de kinderen gaan naar het kinderdagverblijf en je moet ze daarna nog warm eten geven, is dit een ideale oplossing.

In dit pakket zitten vier maaltijden. Drie warme maaltijden en één fruit maaltijd. Er zit al meteen een maaltijd bij waar ik erg blij mee ben. Dat is de mediterraanse visschotel. Ook zit er een broccoli maaltijd in, kalkoenstoofpotje met linzen en een fruitmaaltijd met bosbessen en banaan. Linzen, kalkoen, bosbessen en vis heeft ze nog nooit gegeten. Mooi pakket dus!

7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-ingredientenNola gaat voor haar eerste keer vis eten. Ik laat haar voor de grap zelf een hapje kiezen, ze pakt meteen de visschotel. Op de verpakking stat precies wat er in zit, voor welke leeftijd deze maaltijd is, hoe je het, het beste kan bewaren en hoe je de maaltijd opwarmt. Ik maak de maaltijd warm in de magnetron.

7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-lekker-1Nola heeft er heel veel zin in. Slab om en eten maar. Op de verpakking staat heel duidelijk dat we op de graatjes moeten letten. Zij zorgen er natuurlijk voor dat er geen graatjes in zitten, maar toch moet je zelf ook op letten. Nola heeft eindelijk vis binnen. Ze eet de helft op en de andere helft doe ik in een bakje in de koelkast want ze gaat er de volgende dag alweer van eten op het werk.

Nola gaat na het eten in bad, 7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-extraspeelt even en dan naar bed. We kregen bij dit pakket nog een koeltasje met koelelement. Het koelelement doe ik in de vriezer en het potje met de overige visschotel doe ik in het koeltasje, samen met de fruit maaltijd “bosbessen banaan”. Ik bewaar de koeltas met de maaltijden vervolgens in de koelkast. Dit is voor de volgende dag, ‘s ochtends doe ik dan het koelelement uit de vriezer in de koeltas er bij en neem ik deze mee.

7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-bosbessen-banaan-fruitDe volgende dag rond 15:00 uur 7-15-madaga-baby-bezorging-eten-voeding-traiteur-nola-groentehapje-fruithapje-vers-biologisch-nanny-amsterdam-bosbessenkrijgt Nola haar bosbessen bananen fruit maaltijd. Ze vindt deze heerlijk. Je kan bij de maaltijden heel moeilijk het folie er af krijgen. Er zit geen lipje aan maar je moet dit doen met een mes of schaar. ‘S avonds krijgt ze weer lekker de andere helft van de visschotel.

Nou ik en Nola vonden de maaltijden van Madaga zeker geslaagd. Ik heb de luxe dat ik zelf de maaltijden voor Nola kan bereiden, samen met de maaltijden voor de kinderen. Eerlijk gezegd is dat niet mijn favoriete bezigheid, maar ik heb er in ieder geval tijd voor. Ik zou het wel leuk en goed vinden om af en toe een maaltijd te bestellen met vis of andere voeding die ze haast niet binnen krijgt doordat wij dat niet eten.

Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd en je kan ook altijd een ander adres opgeven.

-X-

Annelon

 

Leave a Response