Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van Trendy Speelgoed kregen wij de Articulate Gallery Frame toegestuurd. Een super oplossing voor het ophangen van de kindertekeningen. Ik houd zelf niet van zo een drukke wand met veel kindertekeningen, maar nu heb ik dus een mooi product om de kindertekeningen te showen zonder er een rommel aan de wand van te maken.

De Triple Gallery Frame is een lijst met daarin drie lijsten in A4-formaat. Zo passen hier mooi de tekeningen in. Aan de bovenkant kan je de tekeningen er in schuiven. Nola kan dit ook zelf doen. Nola mag nu elke keer kiezen welke drie tekeningen ze op wil hangen.

Ik vind het zonde en sneu om daarna direct de tekeningen weg te gooien. Daarom ga ik een paar tekeningen/knutselwerkjes selecteren en deze in een map bewaren. Welke map weet ik nog niet. Voordat ik deze in de map doe moet ik ze ergens bewaren.

Wat wij doen is de nieuwe tekening in de lijst schuiven zonder de oude weg te halen. De oude zit er achter, zodat Nola altijd nog kan zeggen de andere tekening te willen zien. Wanneer de lijst vol raakt haal ik de tekeningen er uit en ga ik ze selecteren. De tekeningen waar Nola niet om vraagt gooi ik dan toch stiekem bij het oud papier.

Nu is het dus de bedoeling dat er drie tekeningen, in het frame, hangen. We hebben ons niet helemaal aan die regel gehouden maar toch ziet het er nog wel vrij bescheiden uit. De deurhangers en theekoppjes (rechtsonder) zijn van Vaderdag en Moederdag en haar brandweerdiploma die je link op de foto ziet is van het kinderdagverblijf waarbij ze een brandweerparcour af moesten leggen.

Van de Articulate gallery frame hebben wij de Triple, maar je hebt ze ook in Single, Double en Kwartet. De Triple die wij hebben is €37,50. De Double en Single is dus goedkoper en de Kwartet duurder. Ik vind ze totaal niet duur. Ze zijn erg functioneel en je hebt er heel lang wat aan.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response