Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSpeelgoed

Review: Fisher Price kassa

Wie kent hem niet? De ouderwetse kassa van Fisher Price. Ik wel hoor, ik heb hem vroeger zelf gehad. Heel leuk dat Nola er nu mee mag spelen want ik heb hem ontvangen van Fisher Price!:-)

Het viel mij op dat Nola al snel wist hoe die werkt. Dat had ik niet verwacht. Bij de kassa zitten drie munten met ieder een eigen kleur, rood, geel en blauw. De primaire kleuren. Deze passen bovenin in de vakjes en door de knop er onder in te drukken vallen de muntjes in de kassa.

8-17-fisher-price-kassa-ouderwets-speelgoed-nostalgie-hip-kleuren-kleurrijk-speelgoed-cadeau-1-2-jaar-1-educatief-boodschappen-amsterdam-nanny-moeder-geel

Links kan je dan kiezen voor de knop dat ze in de kassa vallen en de knop dat ze weer links uit de kassa komen rollen.

8-17-fisher-price-kassa-ouderwets-speelgoed-nostalgie-hip-kleuren-kleurrijk-speelgoed-cadeau-1-2-jaar-1-educatief-boodschappen-amsterdam-nanny-moeder-dicht

Aan de rechter kant ze een hendel die je moet draaien waardoor de kassalade open springt. Wanneer de kassalade open springt gaat er ook een belletje af. Nola weet precies hoe ze er aan moet draaien, op welke knoppen ze kan drukken en hoe ze de muntjes in de kassa krijgt.

8-17-fisher-price-kassa-ouderwets-speelgoed-nostalgie-hip-kleuren-kleurrijk-speelgoed-cadeau-1-2-jaar-1-educatief-boodschappen-amsterdam-nanny-moeder

Het verschil tussen de knoppen aan de linkerkant begrijpt ze nog niet en ook haalt ze de kleuren nog door elkaar. Logisch want ze is nog pas 20 maanden ;-).

Het is super leuk speelgoed, ze kunnen er al mee spelen vanaf een jaar of anderhalf. Als Nola wat ouder is ga ik met haar winkeltje spelen en kan ze de kleuren leren en leren tellen misschien.

Dit is een erg leuk verjaardagscadeau en ook kraamcadeau want de ouders zullen zich de kassa herinneren :-). Deze kassa van Fisher Price is €24,99 en op moment van schrijven in de aanbieding bij Bol.com dus €22,99.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : speelgoed

1 Comment

  1. Die kent inderdaad iedereen wel. Willen dan ook veel kinderen hebben, een eigen kassa. Of het nou voor speelgoed is of om als spaarpot, zeer populair.

    Groet, Marnix

Leave a Response