Please assign a menu to the primary menu location under menu

Yeeeeaaah ik mag weer gaan shoppen voor een baby want ik ben zwanger. Het is een jongetje dus kan ik nu heel anders shoppen dan met Nola al moet ik zeggen dat ik bij wat duurdere artikelen toch altijd ga voor unisex kleuren. Stel dat er nog eens een kindje bij komt dan heb ik er nog steeds wat aan. Wat duurdere artikelen gaan namelijk vaak ook langer mee.

Ik heb van het merk Lodger een mooie wikkeldoek ontvangen. Althans een wikkeldoek, die benaming doet wat tekort aan het product. Het is namelijk een wrap blanket. Je kan je kindje er lekker warm in wikkelen maar je kindje kan er ook op spelen. Je kan deze gebruiken voor kinderen van 0 tot en met 12 maanden. Erg lang dus!

8-16-lodger-wikkel-doek-wikkeldoek-autostoel-maxicosi-baby-kinderen-handig-unisex-grijs-onderweg-warm-winter-fleece-veilig-

Deze wikkeldoek kan je ook gebruiken in het autostoeltje. De riempjes kunnen er namelijk door heen. Ik vind dat altijd een super pluspunt. Bovenin deze wikkeldoek zit een snoertje die je aan kan snoeren zodat hij lekker warm om het hoofdje van je kind zit. Je kan het wikkeldoek ook makkelijk vast maken door het stevige klittenband.

De stof is heel zacht en doorademend. Je kan dit doek ook omkeren dan heb je een leuk motiefje aan de buitenkant.

8-16-lodger-wikkel-doek-wikkeldoek-autostoel-maxicosi-baby-kinderen-handig-unisex-grijs-onderweg-warm-winter-fleece-veilig--deken-spelen-dubbelzijdig

Aan de grijze kant zit een leuk haakje waarmee je hem op kan hangen.

8-16-lodger-wikkel-doek-wikkeldoek-autostoel-maxicosi-baby-kinderen-handig-unisex-grijs-onderweg-warm-winter-fleece-veilig--deken-spelen-haakje

De Lodger wikkeldoeken heb ik wel eens vaker bij kindjes gebruikt. Ik vind ze altijd heerlijk warm en makkelijk in gebruik. Ik ben erg blij dat ik er nu ook een heb :-).

Wanneer de kleine er is ga ik zeker een foto posten met hem er in!

Deze Lodger wrap blanket is €44,90. Ik vind dat niet veel voor een wikkeldoek die je het hele eerste levensjaar van je kindje kan gebruiken en die zo veel extra’s heeft vergeleken met andere wikkeldoeken.

-X-

Annelon

Leave a Response