Please assign a menu to the primary menu location under menu

knutselenReviews

Review: Dikkie Dik sjabloonboek

Nola houdt heel veel van kleuren. Nu hebben wij een sjabloonboek gekregen van Dikkie Dik. Nola is natuurlijk te klein om echt sjablonen te kleuren maar ik kan wel voor haar mooie tekeningen maken met de sjablonen en haar die vervolgens laten inkleuren.

Het is een soort schetsboek met ringband en daar in het midden zit een sjabloon. Deze kan je van de ringband af trekken en hem vervolgens weer aan de ringband bevestigen.

7-16-nanny-moeder-amsterdam-dikkie-dik-review-sjabloonboek-verjaardag-cadeau-3-jaar-2-jaar-jarig-sinterklaas-kerst-tekenen

Wat extra leuk is, is dat er potloodjes bij zitten. Voor op dit schetsboek zit een klein etuitje vast aan de ringband met daarin vijf kleine potloodjes. Heel handig om zo alles in een keer mee te nemen voor onderweg.

7-16-nanny-moeder-amsterdam-dikkie-dik-review-sjabloonboek-verjaardag-cadeau-3-jaar-2-jaar-jarig-sinterklaas-kerst-potloden-onderweg-vakantie

Nola kan goed kleuren met deze potloodjes. Het zijn ook goede kwaliteit potloden. Niet van die goedkope potloodjes waar nauwelijks kleur van af komt.

Nou wij zijn blij met dit schetsboek. Erg praktisch om mee te nemen en het sjabloon maakt het extra leuk en voor mij ook extra makkelijk ;-). Nola vindt dit schetsboek heel leuk maar ze is natuurlijk nog maar pas 20 maanden dus nog wel wat te klein voor wat de bedoeling is van dit leuke schetsboek. Kinderen vanaf een jaar of drie kunnen al wel sjablonen tekenen en vinden dit vaak ook heel erg leuk.

Het Dikkie Dik schetsboek met kleurpotloodjes en sjabloon is €7,95. Een prima prijs! Leuk om cadeau te doen voor een kindje vanaf een jaar of twee.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response