Please assign a menu to the primary menu location under menu

Joepie Nola heeft er weer leuke duplo bij, het Duplo poolgebied. Ik vind het stiekem ook altijd erg leuk om  met Nola met de Duplo te spelen. Ik vind het één van het leukste speelgoed om mee te spelen samen met de kids.

SAMSUNG CSC

In dit pakket Duplo zitten een walvis, ijsbeer, husky hond en een vis. Daarnaast leeft er in dit poolgebied van Duplo ook een Eskimo. De blokken zijn in de kleuren wit en lichtblauw. Lichtblauw zie je niet zo vaak. Ook zitten er langwerpige blauwe, doorzichtige blokjes bij. Dit hoort natuurlijk helemaal bij dit thema. Hier kan je leuk een iglo  mee bouwen.

SAMSUNG CSC

Nola vindt de walvis het leukste. Naja die pakt ze als eerste. De bek van de walvis kan open en dicht. Nola stopt elke keer een blokje of het poppetje er in haha.

SAMSUNG CSC

De vorm van het deurtje, dat bij dit pakket zit, heb ik ook nog nooit gezien. In het deurtje zitten een soort van hoekjes. De husky trekt een slee waar een poppetje op kan zitten of liggen. Er zit een stukje stof bij, het riempje, dat zie je ook niet vaak.

SAMSUNG CSC

Ook zit  er een hengel bij. Die vindt Nola ook heel leuk. Ze kan de hengel nog niet aan het handje van de Eskimo bevestigen, maar ze probeert dat altijd wel, heel schattig dat geconcentreerde gezichtje.

SAMSUNG CSC

Nola kan al een beetje bouwen maar het lukt nog niet altijd. Ik moet nog veel helpen maar dat vind ik wel leuk en gezellig. Het leukste vind Nola dus de dieren, de Eskimo en het deurtje open en dicht doen. Wat natuurlijk nog leuker is, is het slopen van mama haar mooie bouwwerk en dan keihard lachen. En dan kijk ze mij zo aan:

SAMSUNG CSC

Ik heb bedacht dat ik voortaan de boekjes van de pakketten Duplo bewaar. Het is wel leuk om alles na te maken al zie ik dat dat in de praktijk niet altijd werkt bij al mijn nannykindjes. Ze bouwen vaak wat ze zelf willen. Ik bouw altijd heel origineel een huis haha.

SAMSUNG CSC

Dit Duplo pakket poolgebied is €29,99. Ik vind alle Duplo vrij prijzig. Maar goed iedereen heeft en wil Duplo voor zijn kind en het is ook wel heel erg leuk speelgoed. Daarom is dit dan een prima prijs.

Een ontzettend leuk verjaardagscadeau vind ik. Meestal hebben kids al Duplo, het is leuk om dat aan te vullen. Je kan natuurlijk ook altijd een kleiner pakketje Duplo geven. Toen Nola één jaar werd heeft ze ook Duplo gekregen. Ze kon toen nog niet bouwen maar ik vond het wel leuk voor Nola zodat ze op ten duur lekker veel Duplo zou hebben om mee te spelen.

-X-

Annelon

Leave a Response