Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een paar weken terug waren we gezellig met de familie een weekendje in Winterswijk. We overnachten in een mooi groot huis. Je kon er leuk wandelen, in de buurt kon je zwemmen in een super leuk zwembad en om het huis heen stonden allerlei leuke speeltoestellen en stonden er paarden in de stal.

Tussen de activiteiten door gingen we spelletjes doen. Er waren drie kids mee. Luna (7), Nylan (3,5) en Nola (1,5). Om ze niet te laten vervelen had ik iets leuks meegenomen. Iets leuks wat dus ook super handig is wanneer je een weekendje weg gaat of die je gewoon thuis neer kan zetten zolang als je wil.

Ow en het is super leuk en echt een aanrader voor een kinderfeestje!

Het is een raket van karton. Deze heb ik van de webshop van Heutink. De raket is helemaal wit dus de kinderen moeten hem in kleuren. De raket zit in een platte doos. We moeten hem dus nog in elkaar zetten. Dit is wel echt een klus voor de volwassenen.

SAMSUNG CSC

Nylan was erg enthousiast. Hij vroeg mij meteen of we hem neer gingen zetten. Een raket is dan natuurlijk ook heel stoer. Naast een raket heb je ook een groot speelhuis die je in kan kleuren.

SAMSUNG CSC

Nola en Nylan gingen er meteen mee spelen. Nola moesten we wel een beetje begeleiden want Nylan wil de raket natuurlijk mooi houden. De raket is trouwens erg stevig! Aan de zijkant van de raket zit ook extra versteviging, een soort extra pootjes waarop de raket leunt.

In de raket zit een deur en een raampje. Nylan ging er vaak in zitten, Luna was vooral van het kleuren en Nola kleurde een beetje en gooide de potloden en stiften door het raampje. Eerst  vond Nylan dat niet echt de bedoeling maar uiteindelijk ging hij dat ook doen haha.

Luna kleurde een beetje maar ging gauw weer lekker haar eigen kleurboeken inkleuren. Lekker rustig op de bank. Nylan en Nola zijn nog niet zo netjes met inkleuren. Ik denk dat als Luna het met leeftijdsgenootjes had gedaan ze het leuker vond. Ik denk ook dat ze het huisje leuker vindt.

SAMSUNG CSC

Nola vindt stickers plakken heel leuk. Ik had haar stickers meegenomen dus zij kon ook mooi stickers plakken. Ik vond het trouwens stiekem ook leuk om de raket in te kleuren. Het is dus ook echt een leuke activiteit om samen met je kinderen te doen.

SAMSUNG CSC

Deze raket vind ik leuk voor kinderen tot en met ongeveer acht jaar. Alleen vinden kinderen het op een gegeven moment wel leuker als de raket of het huisje netjes in wordt gekleurd. Voor Luna van zeven was het bijvoorbeeld leuker geweest als ze dit had gedaan met leeftijdgenootjes. Nola en Nylan maakt het nog niet zoveel uit. Het gaat dan meer om de coole raket of het mooie huisje.

Wij waren heel blij met dit huisje. Echt een aanrader om neer te zetten  om verveling te voorkomen. Ze kunnen dan elke keer tussen activiteiten door even kleuren. Zoals:

  • Tijdens een kinderfeestje
  • Tijdens een weekendje weg
  • Thuis

Toen we naar huis gingen hebben we de raket weg gegooid. Nylan zag het en werd toen een beetje verdrietig. Hmm je kan hem eigenlijk wel weer uit elkaar halen en terug in de doos meenemen maar we hadden zo veel bij ons en niet veel tijd meer om hem uit elkaar te halen. Best wel sneu voor Nylan, maar goed ze hebben er in dit geval drie dagen van kunnen genieten. Wij dus ook.

-X-

Annelon

Leave a Response