Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabydreumesReceptenReviewsVoeding

Review: Hipp bio thee

SAMSUNG CSC

Nola krijgt nog geen sap. Ze krijgt alleen maar water of thee. ‘s Ochtends krijgt ze een fles warme melk. Sappen vinden wij nog niet nodig. Ook sappen zonder suiker. We willen namelijk dat Nola zo lang mogelijk geen zoete smaken proeft. Zo is ze gewend aan hele neutrale smaken en zal ze heel lang genoegen hebben met water of thee. Dat is veel gezonder, ik zou willen dat ik ook genoegen nam met water.

SAMSUNG CSC

Wij gebruiken altijd de Hipp bio thee of normale thee. De Hipp bio thee is precies afgestemd op kleine kinderen. In de normale zakjes zitten de hoeveelheden voor een volwassen persoon. De Hipp bio thee geeft ook een minder sterke smaak dan de volwassen thee. De smaakpapillen van de kleine kinderen zijn nog helemaal nieuw waardoor ze alles intenser proeven.

SAMSUNG CSC

Deze zakjes moet je wel langer laten trekken dan de normale zakjes. Zo een zes minuten. Zoals ik al vaker zeg, ben ik soms wat ongeduldig dus zit het zakje bij mij er ongeveer drie minuten in. Nola drinkt altijd uit een rietjesbeker maar je kan de thee natuurlijk ook in een tuitbeker doen of een normale babyfles. Een rietjesbeker is beter voor de mondmotoriek.

SAMSUNG CSC

Venkelthee mogen jonge babys al en de varianten venkelthee met rode vruchten en de venkelthee met appel mogen ze na vier maanden. Venkelthee kan helpen tegen darmkrampjes. Wij gaven Nola weleens een slokje. Je moet opletten dat je je kleine baby niet teveel thee of water geeft. Ze zitten na water of thee namelijk vol en dan zullen ze misschien minder van hun borstvoeding of flesvoeding drinken.

SAMSUNG CSC

Nola vind de venkelthee met appel het lekkerst. Wij doen er vaak water of een klein scheutje melk door zodat de thee meteen te drinken is. Ik vind venkelthee trouwens niet zo lekker. Toch proef ik altijd voor de zekerheid of het niet te heet is.

Ik zie de Hipp thee in niet zoveel winkels liggen. Volgens mij hebben ze het ook bij Ekoplaza.

-X-

Annelon

Leave a Response