Please assign a menu to the primary menu location under menu

FlessenKleuterReviews

Review: Bargje Big drinkbeker

Een paar weken geleden schreef ik een shoplog van Babyplein. We hebben een drinkbeker gekocht van Bargje Big.

Olivier is 4 jaar geworden. Hij gaat nu naar school toe. Nu heeft hij een drinkbeker nodig, eentje die niet lekt, die hij zelf makkelijk open kan maken en die er natuurlijk heel leuk uit ziet. Ik laat de beker zien aan Olivier en hij is direct enthousiast. Een biggetje op de fiets. Toevallig hoopt hij ook dat hij een fiets met trappers voor zijn verjaardag krijgt. Heel toepasselijk dus.

Eerst steriliseer ik de fles in kokend water. Bij Olivier 5-15-bargje-big-drinkbeker-rietjesbeker-rietje-school-meeneembeker-baby-babyplein-openthuis hebben ze een Quooker kraan, deze is super handig. We laten dus wat van het kokende water stromen door de fles en het rietje. Veiliger is het om een kom of pan te vullen met het kokende water en daar even de fles en het rietje in te leggen. Je kan de fles ook in een sterilisator steriliseren.

Hij wil graag melk drinken. Dit vindt Olivier het lekkerst! Ik doe er melk in en geef de beker aan hem. Hij doet de beker meteen zelf open en gaat er uit drinken. Hij doet de beker ook zelf weer dicht om de beker even weg te zetten. Dit is wel zo fijn voor de juf, die moet waarschijnlijk al heel veel bekers in de klas open maken.

5-15-bargje-big-drinkbeker-rietjesbeker-rietje-school-meeneembeker-baby-babyplein-drinken-melkNu weet ik dat het voor kinderen beter is om uit een gewone beker te drinken. Dit is beter voor de mond motoriek. Maar de mond tuiten om uit een rietjesbeker te drinken is ook een goede oefening voor de mond motoriek en dus de spraak. Thuis dus lekker uit een gewone beker drinken en voor onderweg en op school zijn deze bekers ideaal! Als nanny gebruik ik ze heel vaak.

De drinkbeker is maar €4,99 en ze hebben deze ook in een meisjes editie (paars/roze).

Conclusie: zoals Olivier zei “hij is mooi en drinkt goed”.

-X-

Annelon

Leave a Response