Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenKleuterReviews

Kinderplezier boekenpakket Studio 100

Samen met Jessie kijk ik wat we vinden van het Kinderplezier boekenpakket van Studio 100. Op dit boekenpakket kan je een abonnement nemen. Je krijgt dan elke maand twee boeken thuis gestuurd voor €9,95 per maand en je kan dit abonnement ook maandelijks weer opzeggen. Hier zie je wat er in ons boekenpakket zat.2015-04-20 15.35.41

Helaas is K3 gestopt, maar we hadden nog wel een leuk boek van K3 er tussen. In dit boek zit een spiegel en echte meisjesactiviteiten. Je kan K3 van top tot teen stijlen.

5-15-kinderplezier-Amsterdam-Nanny-meisje-boek-studio100-k3-boekenpakket-abonnement-knippenEr zitten in dit boek, stickers, sjablonen om de kleding te maken, blaadjes met patronen en verschillende kleurplaten waar je de stickers en kleding, die je zelf maakt, op kan plakken.

5-15-kinderplezier-Amsterdam-Nanny-meisje-boek-studio100-k3-boekenpakket-abonnement-aankledenK3 kan je helemaal aankleden en hun handen kan je versieren. De nagels kan je lakken met je stiften en je kan er stickers op plakken. Ook kan je ringen en armbanden om doen bij de handen.

5-15-kinderplezier-Amsterdam-Nanny-meisje-boek-studio100-k3-boekenpakket-abonnement-make-up-nagelsJessie is 4 jaar en vindt het nog moeilijk om bijvoorbeeld met de sjablonen een jurkje te tekenen op de blaadjes met patronen. Ik help haar er bij. Het is juist een leuk doeboek om samen met je kindje of nannykindje te doen.

In dit boekenpakket zat ook nog een leuk boek over 5-15-kinderplezier-Amsterdam-Nanny-meisje-boek-studio100-k3-boekenpakket-abonnement-maya-de-bijMaya de bij. We kunnen deze voorlezen voor het slapen gaan of gewoon overdag. Nola vindt de plaatjes, in dit boek, heel leuk. In dit pakket zat dus een leuk doeboek en een voorleesboek.

Ik zie nu trouwens ook dat je er een gratis tablet bij krijgt. Hier kan je mooi spelletjes op downloaden voor de kids en er dus een kindertablet van maken.

Ik vindt dit een leuk pakket voor kinderen ouder dan 2 jaar. Voor Nola, van 5 maanden, houdt ik het nog bij het Sesamstraat pakket.

-X-

Annelon

 

Leave a Response