Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vorige week hebben we geshopt bij Babyplein. Hier hebben we toen een shoplog over geschreven. Hierbij een review over de handige trainingsfles van NUK en de geweldige spenen van NUk die je hierbij kan kopen.

Nola probeert al een hele tijd haar eigen fles vast te houden. Zoals de meeste weten ben ik een fan van onze Dr. Brown flessen. Dit komt doordat Nola zoveel darmkrampjes had. Nu is dit inmiddels alweer 2,5 maand geleden, dus durf ik wel een nieuw flesje aan ;-).4-15-NUK-Trainingsfles-handgreep-flesvoeding-handje-baby-nanny-annelon-blog

2015-02-05 19.39.34Nola pakte direct het flesjes goed aan en zoog meteen goed aan de speen terwijl deze een hele andere vorm heeft dan die ze gewend is. Dit komt denk ik doordat deze speen de vorm heeft van een tepel. Deze speen zal goed vormen naar de mond. Hij is erg zacht en duwt tegen haar gehemelte aan. Boven op het bobbeltje zit een gaatje. Zo gaat de melk tegen de gehemelte aan en mengt de melk goed met het speeksel. Ik vind het er bij Nola ook erg comfortabel en fijn uit zien. Deze speen heb ik er overigens wel bij besteld. Bij de trainingsfles zit standaard een tuitspeen. De speen in maat 2 is €4,99.

4-15-NUK-Trainingsfles-handgreep-flesvoeding-handje-baby-nanny-annelon-blog-mondDe inhoud van het water dat je in het flesje 4-15-NUK-Trainingsfles-handgreep-flesvoeding-handje-baby-nanny-annelon-blog-inhouddoet is goed af te lezen. Nola drinkt nu 150 ml. Op de 150 ml moeten nog vijf scheppen voeding. Dit past net. Het was wel iets handiger geweest als het flesje dan nog iets hoger was.

4-15-NUK-Trainingsfles-handgreep-flesvoeding-handje-baby-nanny-annelon-blog-1De handgrepen van het flesje passen op elk flesje van NUK. We moeten nu eigenlijk ook een grotere fles aan gaan schaffen, want Nola drinkt nu af en toe al 180 ml flesvoeding. Dit flesje gaat tot de 150 ml. Ook heeft ze speen maat 3 nodig. Dit wordt dus mijn volgende bestelling bij Babyplein ;-).4-15-NUK-Trainingsfles-handgreep-flesvoeding-handje-baby-nanny-annelon-blog-mama

Ik moet er nog wel bij blijven zitten want soms gaat ze met de fles spelen en bedenkt ze nog niet echt dat de fles op het einde omhoog moet om het laatste beetje er uit te krijgen. Maar goed het heet ook niet voor niets een “trainingsfles”. Ik vind het nog erg fijn om haar een fles te geven. Het heeft altijd wel wat ontspannends. De fles is goed voor de motoriek en ik merkte dat Nola er wel aan toe was om het zelf te proberen. Af en toe drinkt ze zelf nog een flesje en soms geef ik haar nog lekker een flesje :-).

Je kan de trainingsfles van NUK voor €11,99 kopen op Babyplein.

-X-

Annelon

 

Leave a Response