Please assign a menu to the primary menu location under menu

9-15-house-of-jamie-baby-slab-nanny-moeder-amsterdam-blog-strik-blauwe-ogen-eten-websiteSuper leuk zijn de slabbetjes van House of Jamie. House of Jamie is een leuk merk van veel verschillende kinderproducten. Op alle producten van House of Jamie staat een strik, dit is het kenmerk van House of Jamie, dit zie je ook aan het logo.

Wij hebben een slabbetje gekregen van House of Jamie. Een grijze slab met witte achterkant en natuurlijk een mooie strik. Een chique slab en staat leuk aan tafel.

Heel erg misschien, maar ik vind leuke en mooie slabbetjes best belangrijk, al wil ik niet te veel geld uitgeven aan een slab. Ik vind het altijd belangrijk dat Nola er leuk uit ziet dus ook aan tafel.

9-15-house-of-jamie-baby-slab-nanny-moeder-amsterdam-blog-strik-blauwe-ogen-review

Vooral wanneer we ergens op visite gaan neem ik de mooiste slabbetjes mee. Dit is één van haar mooie slabbetjes.

De slab is heel stevig, goede kwaliteit. Ik heb hem nu al drie keer gebruikt en gewassen en hij is nog steeds mooi. Er zitten twee drukknopen aan de slab, zo kan je zelf bepalen hoe strak de slab moet.

Deze slab ga ik veel gebruiken voor de reviews die9-15-house-of-jamie-baby-slab-nanny-moeder-amsterdam-blog-strik-blauwe-ogen ik schrijf over voedingsproducten en servies. Ik heb de slab ook al eens om gelaten toen ze heel erg aan het kwijlen was. Als je dit slabbetje om houdt ziet dat er tenminste niet zo fout uit.

Volgens mij zit de slab ook prima bij Nola, hij voelt tenminste lekker zacht aan. Ze begint er ook niet aan te trekken, dit doet ze nog weleens bij slabbetjes.

9-15-house-of-jamie-baby-slab-nanny-moeder-amsterdam-blog-strik-blauwe-ogen-etenHet is een merk voor het hogere segment, het is een exclusief merk dus vrij prijzig. Deze slab is €19,95. Ik zou dit niet snel zelf kopen, maar ik zou het wel heel leuk vinden om het (kraam)cadeau te krijgen.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response