Please assign a menu to the primary menu location under menu

GadgetsReviewsVoeding

Review: Catch-all knoeimat

Overal waar ik werk zie ik een kinderstoel staan met daaronder 9-15-catch-all-knoeimat-eten-voeding-knoeien-grond-kinderstoel-zelf-eteneen beschadigde en vaak beetje vieze vloer. Dit komt door de kinderstoel die veel verschuift en het geknoei en geklieder van de kinderen. Je ontkomt hier ook niet aan. Ook tijdens het knutselen valt er veel op de grond. Die klei bijvoorbeeld is heel leuk maar heel irritant wanneer het op de grond is gevallen. Vooral als kinderen er ook nog eens op gaan staan.

9-15-catch-all-knoeimat-eten-voeding-knoeien-grond-kinderstoel-rondTijdens het eten heb ik soms het bordje per ongeluk iets te dicht bij Nola staan en krijgt Nola die te pakken, dit gaat nog weleens fout.

Ik ben gaan zoeken op internet naar iets van een mat voor onder de kinderstoel en kwam zo deze tegen. De Catch-all knoeimat. Een mat die je gemakkelijk in en uit vouwt voor onder de kinderstoel. Wij gebruiken hem nu soms tijdens het eten en altijd tijdens knutselen.

De mat heeft een streepjes dessin, past toevallig bij onze stoel! 9-15-catch-all-knoeimat-eten-voeding-knoeien-grond-kinderstoel-dichtbijWanneer Nola knoeit zet ik de stoel opzij, vouw ik de mat op en haal ik in de keuken het vuil er af. Dit gaat gemakkelijk met water. Als er kruimels op de mat zijn gevallen dan klopt ik de mat buiten uit.

Het is erg praktisch, maar ik vind het niet mooi staan. Ik zou hem niet een hele dag onder de stoel laten liggen. Je kan deze Catch-all knoeimat kopen op de webshop van meegroeikinderstoelen.nl. Een webshop met, je raadt het al:-), kinderstoelen en toebehoren. De knoeimat is €17,49.

-X-

Annelon

Leave a Response