Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabyOntwikkeling

Voorlezen is belangrijk en leuk!

Voorlezen voor kinderen is heel belangrijk! Die ipad en tv zijn ook prima, maar het voorlezen en de boeken moeten we niet vergeten. Nola vindt het nu al heerlijk om voor gelezen te worden en te kijken naar de boeken. En ja tv kijken vindt ze stiekem ook al leuk.

2015-03-02 13.49.52Vanaf 3 maanden is het al goed om je kindje voor te lezen. Nola moet soms serieus al huilen als ik een leuk boek weg leg. Als ik ‘m dan terug geef lacht ze weer. Je kan bij je bibliotheek al een lidmaatschap aanvragen voor je kindje. Wij hebben dit gedaan bij de OBA bibliotheek in Watergraafsmeer. We kregen een leuk welkomstpakket. Een koffertje met daarin een boek met cd en een knisperboekje.

Vorige week hoorde ik van Kinderplezier! Wat is dat een 2015-04-22 18.37.21leuk concept. Dit maakt het voorlezen nog leuker vind ik. Ze motiveren je echt te gaan lezen en de kinderen vinden het heerlijk. Samen een doos open maken en elke maand weer kijken welke boeken er in zitten en deze samen lezen.

Elke maand krijg je vier boeken toegestuurd voor maar €14,95 en je kan elke maand het abonnement stop zeggen. Ik vind dat niet veel voor vier boeken. De pakketten worden afgestemd op de leeftijd van je kind. Als je kind ouder wordt dan wordt het pakket aangepast naar zijn of haar leeftijd.

Ik ben benieuwd naar het pakket. Nola en ik gaan ze aan jullie laten zien binnenkort! Ik kijk er naar uit om het pakket samen met haar open te maken en de boeken te lezen.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response