Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Kinderplezier pakket A 0-3 jaar

Vorige week kwam ik Kinderplezier tegen, hier heb ik een blog over geschreven. Bij Kinderplezier kan je een abonnement nemen op een pakket met vier boeken. Je kan kiezen tussen verschillende soorten pakketten. Hier laat ik zien wat er in pakket A zit!

4-15-kinderplezier-boeken-kinderen-baby-pakket-boekenpakket-sesamstraat-bumba-percy-konijnNola vindt boeken lezen heel leuk en gezellig. Ze is pas 5 maanden maar vanaf 3 maanden heeft het voorlezen al zin. Ze vindt het vooral leuk als ik verschillende stemmetjes gebruik of als ze iets aan kan raken. Ik zal jullie laten zien wat er in het pakket zat van 0-3 jaar.

4-15-kinderplezier-boeken-kinderen-baby-pakket-boekenpakket-sesamstraat-bumba-percy-konijn-groverHet boek van Sesamstraat werd Nola helemaal wild van. Ze begon helemaal te lachen. Het is een mooi groot boek waar je leuk uit kan voorlezen. Als ze iets ouder is kunnen we het schaapje zoeken dat op elke bladzijde verstopt is. Het boek is dus meteen leuk voor een langere periode.4-15-kinderplezier-boeken-kinderen-baby-pakket-boekenpakket-sesamstraat-bumba-percy-konijn-puzzel

Het boekje van Bumba deed het ook erg goed. Er zit een los puzzelstukje op de voorkant die op elke bladzijde past. Het boekje gaat over Bumba die in Afrika is.  Het is een dik kartonnen boekje dus hij zal niet snel kapot gaan. het puzzelstukje zit vast aan een lint, dan raak je het puzzelstukje ook niet kwijt ;-). Dat is wel zo handig.

4-15-kinderplezier-boeken-kinderen-baby-pakket-boekenpakket-sesamstraat-bumba-percy-konijn-uitschuifboekjeEr zit nog een kartonnen boekje bij over dieren. Het boekje heet “Wie verstopt zich hier?”. Op elke bladzijde kan je een plaatje uitschuiven. Je ziet dan dieren die zich verstopt hebben achter de bosjes of bomen.4-15-kinderplezier-boeken-kinderen-baby-pakket-boekenpakket-sesamstraat-bumba-percy-konijn-thomas

Nog een laatste boekje is van Thomas de stoomlocomotief. Hij gaat over Percy de trein. Leuk boekje maar ik denk dat we nog even wachten tot ze ietsje ouder is. met een half jaartje zal ze ‘m vast heel leuk vinden.

Wat een leuk pakket. Ik ben benieuwd naar het volgende pakket van volgende maand! Het is hartstikke leerzaam en pedagogisch verantwoord. Als een boekje nog even niet geschikt is dan kan je ‘m ook even in de kast leggen. €14,95 vind ik niet veel en ik hou er van elke maand een verassing binnen te krijgen en dan samen met Nola te bekijken.

Wat vinden jullie van het boekenpakket?

-X-

Annelon

 

2 Comments

Leave a Response