Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsSchoentjes

Nieuwe schoenen van het merk BunniesJR

Yeah, we mogen weer mooie schoenen uitkiezen van BunniesJR. We hebben gekozen voor mooie, stoere, roze, hoge sneakers. Nola is gek op schoenen. Ze opent de schoenendoos en wil meteen de schoenen aan. Ze loopt vet trots rond in het huis.

Deze schoenen kan je matchen met veel verschillende broeken. Nola draagt tegenwoordig veel spijkerbroeken aangezien ze dat elke keer zelf wil. Dit keer heeft ze een lichtgrijze spijkerbroek aan. Deze matcht erg leuk met de schoenen.

De schoenen hebben veters, maar deze kan je gelukkig gestrikt raken, want deze heeft ook een rits. Om de schoenen aan of uit te doen hoef je dus alleen maar de rits te gebruiken.

In de veters zit een glittertje en de ster is helemaal van glitter. Dit is een erg aantrekkelijk detail voor kinderen. De vorige schoenen van BunniesJR van Nola bleven lang mooi. De neus is van erg stevig materiaal gemaakt.

Achterop zie je twee blauwe bolletjes. Dit is het kenmerk van het merk BunniesJR.

Wij zijn erg blij met de schoenen. Nola kan ook goed op lopen en spelen :-).

Deze schoenen, de Pina Pit Old Pink  zijn €79,95. Ja kinderschoenen zijn duur, maar het is wel belangrijk om goede te hebben. Nola is 2,5 jaar en heeft smalle voeten. Ze heeft nu maat 25 aan en deze kan ze nog wel even dragen.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : schoenen

Leave a Response