Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSchoentjes

Review: Naturino schoenen

Marieke heeft samen met Nylan van vier jaar de Naturino schoenen gereviewed. Leuke kleurrijke schoenen.

 

Nylan heeft leuke schoenen gekregen van Naturino. Direct al bij het zien van de schoenen zag ik zijn gezichtje heel blij worden en glunderen! `Met klittenband!` roept hij uit. Meteen wil hij ze aandoen. Gelukkig ze passen perfect, denk ik bij mijzelf.

naturino - kinderschoenen - kleurrijk - kleuter - peuter - lekker inlopen - nanny annelon - review - leer- goed voetenbed - stevig - klittenband3

Het zijn hele mooie, stevige schoentjes, met een perfect hak voor de kindervoetjes. Volledige leer gevoerd en een heel mooi voetenbed en stevige zolen. Nylan zijn voetjes staan iets naar binnen, een beetje platte voeten. De kinderarts raden mij aan altijd voor een stevige hak te kiezen en leren schoenen te kopen. Stukje duurder, maar in de afgelopen twee jaar staan zijn voetjes wel beter naast elkaar.

Nylan vindt ze niet zo lekker zitten bij zijn hiel. Hij geeft aan dat het daar een beetje pijn doet. In vergelijking met zijn winterschoentjes van afgelopen seizoen is de hiel inderdaad wat harder. ´Dat hoort er beetje bij, de schoenen moeten worden ingelopen´, beantwoord ik zijn bezorgde gezicht. Hij kijkt me vreemd aan, en speelt met het klittenband. Na drie keer op de schoenen te hebben gelopen piept hij niet meer dat ze niet zo lekker zitten. Ze zijn dus snel ingelopen.

5-16-naturino-schoenen-kleuter-sneakers-oranje-klittenband-goed--mooi-nanny-moeder-amsterdam-blog-review-lopen

De schoenen kan hij niet zo één, twee, drie uittrappen. Hij moet echt eerst het klittenband los trekken. Dat is natuurlijk ook de bedoeling en wel zo fijn.

5-16-naturino-schoenen-kleuter-sneakers-oranje-klittenband-goed--mooi-nanny-moeder-amsterdam-blog-review-zandbak

Voorheen had Nylan vaak veterschoentjes, maar het is natuurlijk te gek dat hij de schoenen nu zelf aan kan doen. En de kleur, prachtig! Mooi diep oranje, een gave blauw gekleurde N aan de zijkant. ´Dat is mijn letter´, ziet Nylan later ook.

5-16-naturino-schoenen-kleuter-sneakers-oranje-klittenband-goed--mooi-nanny-moeder-amsterdam-blog-review

Hebben jullie weleens schoenen van Naturino geprobeerd?

Zelf kende ik het merk Naturino alleen van naam. Niet eerder heb ik er schoentjes van gekocht, maar ik ben er wel meteen fan van. Wat een leuke kleuren.. Echte kinderschoenen. Zelf vind ik het niet altijd leuk als kinderen gekleed gaan in kleren of schoenen die eigenlijk meer voor volwassenen zijn, maar dan in het klein. Ik vind het leuk als het echt nog kinds is. En daarmee bedoel ik vooral veel kleur en soms een leuke afbeelding van een dier, en vooral ook lekker zittende kleding en schoenen.

IMG_20160421_230736

Nylan heeft er op het eerste moment alleen maar binnen mee gelopen om ze in te lopen. Hij vond ze zo leuk waardoor hij ze graag aan wilde maar na eventjes lopen moesten ze weer uit. Na een weekje zijn ze goed ingelopen en loopt Nylan vrolijk buiten met zijn nieuwe schoenen.

 

Deze sneakers zijn rond de €80,–. Vrij prijzige schoenen maar zoals ik al eerder heb aangegeven, in een artikel, vind ik het belangrijk dat kinderen goede schoenen hebben. Wij hebben zelf hele leuke schoentjes van de Zara en H&M maar persoonlijk vind ik die “low-budget” schoenen niet heel erg goed voor de voeten, maar wel leuk ;-).  Naast de “low-budget” schoenen hebben wij ook een paar wat duurdere. Wanneer Nola veel gaat lopen onderweg doen we die aan. Naturino schoenen zijn daar een goed voorbeeld van!

-X-

Annelon & Marieke

Tags : schoenen

Leave a Response