Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSchoentjesWin!

Review: Havaianas voor de kleintjes

Wij kregen een paar Havaianas voor Nola opgestuurd. Hele leuke roze.

6-16-havaianas-slippers-teenslippers-baby-dreumes-peuter-kinderen-roze-schattig-cadeau-zomer-meisje-jongen-winnen-mooi-kleding-schoenen-review-recensie-ervaring-nanny-moeder-verpakt

Achterop de slippers zitten elastiekjes die om de hak van de voet moeten. Daardoor gaan ze minder makkelijk uit. Tijdens het lopen maar ook wanneer je kindje de slippers uit wil doen ;-).

SAMSUNG CSC

Net als bij ons is teenslippers even wennen. Toen ik ze voor het eerst bij Nola aan deed trok ze een heel vies gezicht zo van “wat is dit¬†nou?”. Ik moest ze meteen weer uit doen. Dit heb ik toen ook gewoon gedaan. Zo heb ik ze een paar keer enthousiast bij haar aangedaan en haar afgeleidt door met haar te gaan spelen. Ze liet ze dan gewoon aan. Ze draagt ze nu steeds langer achter elkaar.

SAMSUNG CSC

Nola heeft erge smalle voeten, maar deze past ze prima. Deze kunnen dus gedragen worden door kleintjes met zowel brede als smalle voeten. Wanneer ze gaat lopen blijven ze ook gewoon aan.

SAMSUNG CSC

Dat dingetje tussen der tenen doet bij haar geen pijn maar het zit natuurlijk een beetje gek. Wanneer ze er echt een blaar van zou krijgen zou ik ze natuurlijk bij haar uit doen. Ik vind die teentjes altijd zo super schattig. Al helemaal die van Nola natuurlijk! Haha, kan ook niet wachten tot ik haar nageltjes kan lakken :-P.

Je hebt deze Havaianas in veel meer verschillende kleuren en printen maar wij hebben gekozen voor deze mooie effen roze. Voor jongens heb je bijvoorbeeld gele met donkerblauwe bandjes. Ook echt een mooie kleur.

6-16-havaianas-slippers-teenslippers-baby-dreumes-peuter-kinderen-roze-schattig-cadeau-zomer-meisje-jongen-winnen-mooi-kleding-schoenen-review-recensie-ervaring-nanny-moeder-verpakt-jongen-geel

 

Ik mag nu twee paar Havaianas weg geven. Namelijk de roze en de gele in maat 23 tot en met 26. Er gaat dus een jongetje en een meisje winnen.

Like mijn pagina en reageer in de comments onder het fb-bericht waarom jij deze moet winnen of tag je vriend of vriendin die hem moet winnen. :-) Zondag 5 juni maak ik de winnaar bekend!

 

-X-

 

Annelon

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

3 Comments

  1. Zo zoet! Ons dametje heeft nog geen slippers voor deze zomer, dus een paar in haar lievelingskleur zou tof zijn. Ze heeft maat 26!

Leave a Response