Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSpeelgoedTassen

Review: Leuke tasjes van Meidenboektiekje

Van het Meidenboektiekje kregen wij een paar leuke tasjes. Echte roze meidentasjes van “My style princess”. Ik heb over dit merk eerder geschreven maar dan over de potloden en kleur- en stickerboeken. Ik vind het een super leuk merk. Als ik nog zo jong was dan had ik dit zeker willen hebben.

We kregen een leuk tasje die je aan het stuur van je fiets kan hangen en ook als schoudertasje kan dragen. Deze is erg leuk voor mee naar school. Er past een drinkbeker en lunchtrommeltje in. Het tasje past ook op Nola haar fiets zoals je bovenaan dit artikel ziet. Nola vind het alleen maar niks wanneer er een tasje aan haar fiets zit, haha. Dit ken ik nog helemaal niet van der. Leuk om dat soort dingen te ontdekken bij je kindje. Ik heb het tasje na de foto er natuurlijk  meteen vanaf gehaald.

SAMSUNG CSC

Aan de bovenkant van het tasje zit een lipje met klittenband. Je kan hem zo makkelijk open en dicht doen. Het tasje zit trouwens aan het stuur bevestigd door middel van twee strips klittenband zoals je op de foto ziet. Het schouderbandje stop je dan in de tas. In de binnenkant van het tasje zie je mooie bloemetjes. Ow zo echt meisjes!

SAMSUNG CSC

Naast dat je het tasje met klittenband dicht kan doen, kan je ook een touwtje aantrekken zodat hij extra stevig dicht zit en er niks uit valt. Hij wordt dan wel wat boller.

SAMSUNG CSC

Nola wilde hem dus jammer genoeg niet aan haar fiets hebben. Ik vond het wel leuk zo een tasje voor op haar fiets. Ik heb hem aan Luna van zeven gegeven. Zij is er echt super blij mee.

Naast dit leuke tasje hebben we ook een ander tasje gekregen. Een klein tasje met mooie roze glitters.

SAMSUNG CSC

Het is een stevig tasje met een stevig en dun schouderbandje. Er kan niet veel in het tasje. Leuk misschien om als portemonneetje te gebruiken. Dat zou ik dan wel voor een kindje vanaf een jaar of zes doen anders wordt er natuurlijk met het geld gestrooid :-P. Ook zou je er wat lekker in kunnen doen voor onderweg.

SAMSUNG CSC

Nola is nog wat te klein voor dit tasje. Ik heb deze aan Naomi van drie jaar gegeven. Zij is mijn nichtje en woont op Bali. Ik heb haar voor het laatst gezien toen ze 1,5 jaar was ongeveer. Leuk om haar dan ook eens iets leuks te geven:-).

Ik heb eigenlijk niet echt iets negatiefs aan het merk van “My style princess”. Ik vind het gewoon een ongelooflijk leuk merk. Erg leuk als cadeau voor meiden.

Het tasje voor aan het stuur is €12,95. Leuke prijs voor een cadeau toch?

Het kleine roze tasje in het vorm van een hartje is €8,95. Ook een leuke prijs voor een cadeau vind ik zelf! Je komt dan ook echt met iets aan zetten.

-X-

Annelon

 

Leave a Response