Please assign a menu to the primary menu location under menu

DiversenKnutselenknutselenReviews

Review: My style princess kleur- en stickerboeken en potloden van Meidenboektiekje.nl <3

Wij hebben leuke kleur- en stickerboeken en potloden gekregen van het Meidenboektiekje. Echt een hele leuke webshop om te onthouden wanneer je iets leuks nodig hebt voor echte meisjes. Zeker een aanrader. Ze hebben producten in verschillende prijsklassen en voor verschillende leeftijden vanaf een jaar of drie.

Ik vind deze producten van My style princess zo leuk. Als ik ergens ben oppassen en we gaan kleuren en ze hebben deze kleurboeken dan ben ik helemaal in mijn element :-P, haha. Ik wilde deze daarom eigenlijk ook zelf houden maar dat is wel een beetje gek en Nola kan het ook nog niet. Naja ze kan het wel maar dan doet ze het niet op de manier waarop het hoort. Ik heb mezelf getroost met de gedachte dat wanneer Nola ouder is er vast ook van deze kleur- en stickerboeken zijn. Haha ow wat een drama.

SAMSUNG CSC

My style princess kleur- en stickerboek
In het grote stickerboek staat elke keer op de rechterpagina een leuke kleurplaat die je net zo in moet/mag kleuren als op de linkerpagina.

SAMSUNG CSC

Een paar dingen op de linkerpagina ontbreken op de rechterpagina. Dit komt doordat het de stickers zijn. Deze vind je midden in het boek. Dit is misschien wel wat ik het leukste vindt :-P. Je kan de stickers het beste plakken wanneer je alles in hebt gekleurd.

SAMSUNG CSC

Deze kleurplaat heb ik ingekleurd :-P. De rest heeft Luna van zeven jaar gedaan. Ze vindt het een super leuk kleur- en stickerboek. Ze probeert het echt na te kleuren maar halverwege trekt ze toch haar eigen plan ;-). Dit verschilt natuurlijk per kind. Het is voor kinderen vrij intensief kleuren als het hetzelfde moet zijn als op het plaatje waardoor ze soms stoppen en dus zoals Luna verder gaan met het kleuren zoals zij het willen. Niks mis mee. Wat nog iets leuks is, is dat er ook personages in voor komen zoals Nelly de konijn en Princess Mimi.

Ik adviseer dit kleur- en stickerboek voor kinderen vanaf een jaar of drie/vier.

My style princess kleurpotloden
De kleurpotloden die erbij zitten vinden Luna en ik ook erg mooi. Ze lijken heel erg op de kleuren die op de voorbeeld kleurplaten op de linkerpagina’s staan. Vroeg liet ik het lijfje van poppetjes altijd wit maar bij deze potloden zit een heel mooie huidkleurig potlood.

SAMSUNG CSC

De potloden zijn extra mooi door de glitters en de zilveren vormen. Nola vond de kleurpotloden ook erg leuk. Zij heeft er ook even mee gekleurd. Nola brak hiervan snel de punten af omdat ze natuurlijk smal zijn en Nola nog hard met de potloden op het blaadje drukt.

Er komt heel snel kleur op het papier vergeleken met doorsnee potloden. Als je op zoek bent naar goede potloden dan zou ik zeker voor deze gaan! Je kan ze goed vasthouden, het zijn mooie kleuren, er staat snel wat op papier en de potloden zien er heel leuk uit. Ik adviseer deze potloden voor kinderen vanaf ongeveer twee jaar. voor kinderen die goed hun potlood vast kunnen houden.

SAMSUNG CSC

My style princess stickerboekje
Ook zat er een klein stickerboekje bij. In dit stickerboekje staan allemaal plaatjes waar je stickers op kan plakken maar je kan de stickers er ook weer af halen en vervolgens er opnieuw op plakken. De plaatjes waar je de stickers op plakt zijn bijvoorbeeld een keuken, tuin, woonkamer enzovoort.

SAMSUNG CSC

Naomi van drie jaar vindt het stickerboekje heel erg leuk. Zij is ook echt een meisje meisje. Ze is fan van prinsessen, paarden en zo nog veel meer echte meisjes dingen. Naomi woont op Bali. Ze heeft mij deze foto gestuurd. :-) Deze adviseer ik voor kinderen vanaf twee en een half jaar.

IMG-20160408-WA0012

Nou de kinderen zijn helemaal blij met deze kleur- en stickerboeken. Ik vond het erg leuk om dit artikel te schrijven omdat ik er dus zelf ook erg fan van ben. Nog even alles op een rijtje:

  • Het is een leuke combinatie van kleuren en stickers.
  • Mooie vormgeving.
  • Makkelijk in te kleuren door de grote vlakken in de tekening.
  • Mooie potloden met mooie kleuren en die het goed doen.
  • Stevig kleurboek met stevige dikke blaadjes.
  • het kleine stickerboekje is ook erg leuk en mooi vormgegeven.
  • Ik vind het erg goedkoop voor zulke mooie producten. Ik had ze duurder verwacht.

Het grote kleur- en stickerboek is €6,95.

De kleurpotloden zijn ook €6,95.

Het kleine stickerboekje is maar €2,95.

Wanneer je eens niet zoveel uit wil geven voor een cadeau kom je met deze kleurboeken nog met iets leuks aanzetten.

-X-

Annelon en de kids

Leave a Response