Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsWinkel

Review: Ninie kinderkleding

Ninie kinderkleding is een webshop voor meisjes. Veel jurkjes, rokjes en t-shirts met vaak bloemetjes, drukke motieven of dieren. Ze hebben ook wat rustigere kleding met één kleur, strepen of bijvoorbeeld sterren. In de webshop verkopen ze allerlei eigen merken. Elk merk heeft zijn eigen stijl. Het zijn veel verschillende stijlen met specifieke smaken. Daarom leek het mij leuk om te laten zien wat ik voor Nola zou shoppen bij Ninie kinderkleding. Als je op de afbeelding klikt dan kom je bij het product op de webshop en zie je meer info.

Mijn winkelwagentje bij Ninie kinderkleding:

_mg_9103_copy _mg_9111_copy_1 _mg_9116_copy ninie_kinderkleding_winter_56 ninie_sjaal_grijs_rood_bolletjes ninie_sjaal_ster_wit_petrol

 

 

 

 

0370_6

3937_577371756386-152_streep371-152_muts0272

 

 

 

 

 

 

 

 

12-15-ninie-kinderkledin-roze-knoopjes-donkerblauw-jurkje-meisjes-baby-1-jaar-peuter-kleuter-basisschool-nanny-mama-moeder-amsterdam-knoopIk vind jurkjes en rokjes dus heel leuk als ze ook maar een beetje stoer en makkelijk te combineren zijn. Ik combineer dit dan vaak met leuke accessoires zoals met een sjaal en een leuk elastiekje of haarspeldjes.

Ook dit jurkje is helemaal leuk. Een 12-15-ninie-kinderkledin-roze-knoopjes-donkerblauw-jurkje-meisjes-baby-1-jaar-peuter-kleuter-basisschool-nanny-mama-moeder-amsterdam-rouchesdonker blauw jurkje met wat rouches en een strikje. De twee felroze knoopjes op de achterkant vind ik een leuk detail.

Dit jurkje heb ik gecombineerd met een donkergrijze maillot. Ik heb ook een roze legging voor erbij.

Je kan bij Ninie kinderkleding dus terecht voor echt meisjes kleding met drukke en vrolijke prints, maar ook voor stoere, rustige en basic kleding. Voor Manon de echte meisjes kleding met drukke vrolijke prints en voor Nola de stoere rustige en basic kleding :-).

-X-

Annelon

Leave a Response