Please assign a menu to the primary menu location under menu

OpvoedingReviews

Review: Family Supply

Super handig en voordelig is Family Supply! Altijd 40% korting op luiers, boven de €25,- gratis thuisbezorgd en het scheelt enorm veel tijd en gesjouw. Oja en wat ik fijn vindt “voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis”. Ook kan je kiezen voor de Vier-wekelijkse-service. Elke vier weken komen ze dan bezorgen wat jouw kindje nodig heeft.

Ik mocht bij Family Supply een bestelling plaatsen. Ik heb gekozen voor producten die ik maandelijks nodig heb en waar ik fan van ben. Dit zijn de luiers en doekjes van Pampers, vitamine D van Davitamon en twee potten broodbeleg waaronder pindakaas en appelstroop.

Deze producten werden in een mooie tas geleverd. Deze tas gebruik ik nu nog steeds. Hij is lekker stevig, groot en ziet er leuk uit. Iemand van Family Supply zelf kwam de tas bezorgen. Wanneer het kan bezorgen zij zelf en anders wordt het bezorgd door een pakketleverancier. Je box of tas wordt Vier-wekelijks bezorgd of je kiest voor éénmalig.

In het pakket zat ook een “kadootje”. Super leuk. Ik kreeg de tas net iets voor Sinterklaas, er zaten zoals je ziet dus kruidnoten bij en die vond Nola natuurlijk het leukste ;-). Vlak voor het eten ging die nog even open, haha.

Als je de Vier-wekelijkse-sevice doet kan je er vanuit gaan dat je altijd korting hebt. Ik heb zelf namelijk altijd bij zo een service dat ik bang ben teveel geld uit te geven omdat je dan aanbiedingen in winkels of op andere webshops mis loopt, maar in dit geval is dit dus niet zo. Je krijgt altijd 40% korting op de luiers. Je ziet op de website ook de van en voor prijzen staan.

Naast de artikelen die ik heb besteld heb je nog veel meer als in kleding, shampoo, wasgel, vitamines, voeding enzovoort. Je kan bij de Vier-wekelijkse-service trouwens ook gewoon op ieder moment je bestelling aanpassen.

Ik vind dit een erg leuk en handig concept! Niet elke keer sjouwen of moeten nadenken wanneer je wat nog in huis moet halen.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : luierswebshop

Leave a Response