Please assign a menu to the primary menu location under menu

Dit keer heb ik de luiers van DA getest. Toen ik nog in Zeewolde woonde kwam ik geregeld bij de DA, maar hier in Amsterdam zie ik ze eigenlijk niet. Ik zie nu dat ze drie winkels hier in Amsterdam hebben.

Op de luiers staat op de ene luier dolfijntjes en op de ander pinquins of zeehondjes. Heel schattig. Ze zien er vrij simpel uit. Niet heel kleurrijk, maar voor een luier vind ik dat geen toegevoegde waarde.

4-16-mama-blog-nanny-annelon-luiers-DA-ervaring-recensie-beoordeling-leuk-patroon-afbeeldingen-lekken-niet-lekt

Nola heeft van deze luiers maat vier plus of vijf. Vier plus is voor kinderen van negen tot twintig kilo. Als je kindje wat smaller is en niet echt zo een bol buikje als Nola heeft dan kan je het beste maat vier gebruiken. Deze is voor kinderen tussen de zeven en 18 kilo.

4-16-mama-blog-nanny-annelon-luiers-DA-ervaring-recensie-beoordeling-leuk-patroon-afbeeldingen-lekken-niet-lekt-achterkant

De luier zit goed bij Nola. We hebben de maat vijf getest. De luier is erg dun maar ze lekt er niet door of langs heen. Er zitten goede en stevige flapjes aan de zijkant van de billen. Dat ze zo dun zijn vind ik zelf wel een voordeel omdat ik er van overtuigd ben dat dat wel wat lekkerder zit. Ik vind de luiers, zowel maat vier als vijf, een beetje hangen.

4-16-mama-blog-nanny-annelon-luiers-DA-ervaring-recensie-beoordeling-leuk-patroon-afbeeldingen-lekken-niet-lekt-dun

Luiers zijn überhaupt niet goed voor het milieu. Net als alle huismerken hebben ze bij DA ook niet hun best gedaan om de luiers milieuvriendelijker te maken. Daar is dan natuurlijk ook de prijs naar.

De luiers van DA zijn gemiddeld €0,19 per stuk. Dit is €0,1 goedkoper dan de luiers van Kruidvat, maar €0,1 duurder dan de luiers van de Albert Heijn en Jumbo. Maar goed het is dus een gemiddelde prijs. Die ene cent maakt niet uit. Je hebt de luiers van maat één tot en met zes.

4-16-mama-blog-nanny-annelon-luiers-DA-ervaring-recensie-beoordeling-leuk-patroon-afbeeldingen-lekken-niet-lekt-spelen-speelt

Mijn conclusie is dat de luiers dus prima zijn. Ik ben tevreden. Wanneer je vaak bij de DA komt zijn deze luiers goed. Ik denk dat het daar vooral om gaat. Wanneer je vaak bij het Kruidvat koopt neem je de Kruidvat luiers en wanneer je vaak bij de DA koopt neem je de DA luiers.

-X-

Annelon

 

 

Leave a Response