Please assign a menu to the primary menu location under menu

ProducttestReviewsSpeelgoedVlog

Vlog: Vtech Prinses Penny met een eenhoorn en baby eenhoorn

Oke, soms krijg je iets wat enorm in de smaak valt. Dat is bij ons in dit geval de Vtech Prinses Penny met een eenhoorn en baby eenhoorn. Dit is één van de vrolijke vriendjes magisch koninkrijk. Bekijk hier mijn vlog en/of lees daaronder het artikel. :-)

Als eerst haalt Richard hem uit de verpakking. Prinses Penny en de eenhoorn zitten namelijk met een paar schroefjes vast. Nola is erg enthousiast. Haar enthousiasme zie ik niet bij elk speelgoed.

5-15-prinses-penny-eenhoorn-vtech-vrolijke-vriendjes-film-cadeau-verrassing-sint-kerst-liedjes-magische-wereld-mama-nanny-amsterdam-man-mooi

Zoals je op het filmpje ziet kan Nola er zelfstandig mee spelen. Ze kan de prinses goed op de eenhoorn zetten en de baby eenhoorn op het karretje. Dit is goed voor haar motoriek. Heel leuk om te zien wanneer ze dat probeert en het uiteindelijk ook lukt. Nola heeft best wel geduld.

5-15-prinses-penny-eenhoorn-vtech-vrolijke-vriendjes-film-cadeau-verrassing-sint-kerst-liedjes-magische-wereld-mama-nanny-amsterdam-voorbeeld

Midden op de buik van de prinses zit een hartje. Dit is een duidelijke knop. Nola drukt deze zelf in. Wanneer je de knop indrukt licht hij rood op en zingt prinses Penny leuke liedjes. Wanneer je op de knop drukt, wanneer prinses Penny op de eenhoorn zit, gaat de eenhoorn lopen. Nola is daar erg van onder de indruk.

5-15-prinses-penny-eenhoorn-vtech-vrolijke-vriendjes-film-cadeau-verrassing-sint-kerst-liedjes-magische-wereld-mama-nanny-amsterdam-prinses

Ze ziet nu ook heel goed wat er gebeurt. Wanneer ze de eenhoorn op tafel laat lopen en hij valt daarvan af heeft ze door dat de eenhoorn niet goed op tafel loopt. Ze vangt hem nu elke keer op als ze hem op tafel laat lopen. Wanneer Nola zelf voor de eenhoorn zit en de eenhoorn tegen haar aanbotst zegt ze “ah oh”.

5-15-prinses-penny-eenhoorn-vtech-vrolijke-vriendjes-film-cadeau-verrassing-sint-kerst-liedjes-magische-wereld-mama-nanny-amsterdam-blij

We nemen de prinses Penny en de eenhoorn met baby eenhoorn nu vaak mee wanneer wij ergens naar toe gaan. Ze vermaakt zich er goed mee. Op dit moment is deze favoriet. Voor al het speelgoed geldt natuurlijk dat ze er op ten duur op uitgekeken zijn maar dat is tot nu toe nog niet zo en ik denk dat dat ook nog wel een tijdje duurt :-).

Nola is er super blij mee dus wij ook :-).

VTech Vrolijke Vriendjes – Magisch Koninkrijk – Penny Prinses & Eenhoorn & Baby is €17,95. Een normale prijs voor dit speelgoed.

Ik vind dit een erg leuk cadeau voor kinderen tot drie jaar. Leuk om te geven voor een verjaardag, Sinterklaas en Kerst.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response