Please assign a menu to the primary menu location under menu

Wanneer je baby begint met tijgeren en/of kruipen moet je je huis beveiligen, dat is tenminste wel zo verstandig. Wij hebben alles gekocht bij Babyplein.

Denk aan de volgende dingen:

1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelon-plak-kind-tafelDit is eigenlijk wel een must. Er kan altijd wel iets mis gaan, je moet zelf ook gewoon goed op je kindje letten. Je zou nog meer kunnen doen:

Wij hebben stopcontactenbeveiliging, het keukenkastje beveiligd en boven elke trap een traphekje. Nola komt zonder ons niet buiten de woonkamer. Ze is niet alleen wanneer ze op de gang, in de slaapkamers of in de keuken is. Eerlijk gezegd zijn wij best laconiek geweest met de kinderbeveiliging.

Deze producten ben ik niet enthousiast over en raad ik af:

  • 1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelon-plak-magneet-slotPersoonlijk vind ik de stopcontactenbeveiliging van de Hema echt ruk. We hebben ze gehad, als we een stekker in het stopcontact staken en er uit haalde dan trokken we daarmee gewoon de beveiliging eruit.
  • De Ikea stopcontactenbeveiliging is beveiliging waarbij je het stopcontact dicht maakt, je kan dan geen stekker meer in het stopcontact steken.
  • De magneetsluiting voor op het keukenkastje vind ik persoonlijk erg slecht, ik kreeg hem er niet goed op en bij mij ging de plaklaag los.

1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelonWelke ik aanraad:

De Jippie stopcontactbeveiliging (babyplein)

Een pakje van 12 stuks is €4,95 en een pakje van 5 stuks is €2,50. Achterop een stopcontactbeveiliger zit een papiertje die je er af moet trekken want daaronder zit een plakstrip. Daarna plak je hem op zoals je op de foto ziet.1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelon-plak

Bij mij zitten ze nog steeds goed. Als je nou heel vaak het stopcontact gebruikt dan kan de beveiliging wat lam worden. Je kan er dan beter een nieuwe opplakken. Het beste is dus om het pakje van 12 stuks voor €4,95 te kopen.

1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelon-plak-kindDe Jippie veiligheidshaakjes (babyplein)

Bij ons zitten in het gootsteenkastje alle schoonmaakmiddelen. Hier hebben we haakjes op gemonteerd. Deze kan je makkelijk met je vingers open drukken. Het haakje blijft laat maar zeggen achter een blokje hangen. Door met je vinger het haakje naar beneden te drukken gaat het kastje open. Op het begin is het even wennen maar je bent er zo aan gewend. Tot mijn ergernis draait Richard het haakje elke keer weg omdat hij het irritant vindt om het haakje open te drukken. Nola is nooit alleen in de keuken maar goed de beveiliging zit er niet voor niks. Deze haakjes kunnen trouwens ook op de lades! Vier stuks zijn €3,51.

Babydan traphekje, klemhekje
Wij hebben boven onze twee trappen een klemhekje van Babydan. Wij wonen in een oude woning in Amsterdam. We kunnen dus niet boren in de muren en we hebben brede trappen. We hebben dus een traphekje nodig die je tussen de 1-16-baby-beveiliging-goede-stopcontact beveiliging-babyplein-pleinshoppen-kinderen-veilig-huis-nanny-moeder-gastouder-annelon-plak-traphekjemuren kan klemmen en dan moet het hekje dan ook breed zijn. We kwamen uit op het traphekje van Babydan. Dit traphekje is €65,95, het traphekje is 93 centimeter. Naast dit traphekje hebben we ook nog een verlengstuk gekocht. Het verlengstuk is 14 centimeter en die is €16,95. Je mag het hekje verlengen tot 119 centimeter.

Ik heb dit hekje trouwens zelf in elkaar gezet en bevestigd. Richard heeft alleen nog even het een en ander aangedraaid zodat hij extra stevig staat. Hij is dus vrij makkelijk neer te zetten.

Dit is wat wij, aan kinderbeveiliging, in huis hebben. Het is een oud (huur)huis waar we niet alles heel streng kunnen beveiligen, als wij haar even alleen moeten laten dan zit ze in de box, verder zijn wij altijd bij haar. We hebben een huis in Diemen gekocht, Hier kunnen we alles beter beveiligen en zal het een veiligere leefomgeving zijn voor Nola. Toch blijven we zelf opletten. Wat bij Nola het grootste gevaar is, is dat ze dingen om haar nek doet.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Hebben jullie nog meer ideeën aan kinderbeveiliging, laat die dan even, hieronder, achter in de comments. Hier hebben andere ouders wat aan!

-X-

Annelon

 

Leave a Response