Please assign a menu to the primary menu location under menu

DierenDieren artikelenOngecategoriseerd

Unboxing de Woefbox!

SAMSUNG CSC

De opa en oma (mijn moeder) van Nola hebben een hond. Hij heet Bikkel, het is een vrij grote, lieve maar ook lompe hond. Op het begin keek Nola niet echt om naar Bikkel, even later toen ze iets van 4 maanden was keek ze iets verschrikt naar Bikkel. En nu moet ze erg om de hond lachen. Ze vindt Bikkel erg leuk en trekt graag aan zijn haren. Bikkel heeft nog nooit een vlieg kwaad gedaan, maar toch moet je het goed in de gaten houden wanneer Bikkel bij Nola in de buurt is.

Vorige week kregen we voor Bikkel de Woefbox op gestuurd. Wat is dit een leuk concept. Er zijn op de markt al verschillende beautyboxen maar een box voor honden was er nog niet. Er is overigens ook geen box voor baby’s. Als die er wel is dan hoor ik dat graag! Dat lijkt me namelijk erg leuk. Maar goed een (nanny) vriendin van mij heeft dit op de markt gebracht en stuurde er een op voor Bikkel.

SAMSUNG CSCNola vindt de inhoud erg interessant en anders Bikkel ook wel. Hij mag alvast de brokjes uit proberen. Er zit een zakje met biscuits in. Deze biscuits hebben hele schattige vormpjes. Het zijn net echte koekjes. We moesten dan ook erg opletten dat Nola ze niet op at. Ook zit er een zakje Agility snacks in. Deze keurt hij ook meteen goed en eet ze lekker op.

Er zitten ook drie bakjes Renske natvoer in met Kalkoen. Dit (natvoer) krijgt hij eigenlijk nooit maar mijn moeder zei dat hij dat dan juist wel een keer lekker zal vinden. Een paar dagen later heeft hij dit lekker op gesnoept in plaats van zijn standaard brokjes. Dat is het leuke van zo een Woefbox, af en toe een lekkere verwennerij voor deze trouwe viervoeters.

In de Woefbox zit ook een speeltje. Een bal met een touw er aan. Dit is super leuk, maar Bikkel is eerlijk gezegd niet echt een hond die speelt en achter een bal aan rent. Dit is wel iets heel leuks voor in de Woefbox en mag ook zeker niet ontbreken. Dit speeltje gaat naar de hond Saar, zij vindt dit heel leuk.

Wij hadden vroeger een hond die heel erg uit zijn bek stonk dus ik begrijp het wel als er mensen zijn die de “DentalFris” geven aan de hond. Deze zit ook in de box. Je voegt wat van het DentalFris toe aan zijn bak met water. Ik ben benieuwd of hier ook echt een smaakje aan zit en of het werkt. Bikkel had hier alleen niet zo zin in.

Het bot daarin tegen daar had hij wel heel veel zin in. Hier is Bikkel dol op. De volgende dag was Bikkel lekker in de tuin aan het rondlopen, maar op een gegeven moment was hij continu in één hoekje aan het graven. We werden er helemaal gek van, want dit is zonde van de tuin. We snapte maar niet wat er was. Uiteindelijk vonden we daar een bot. Hij had het bot dus echt ingegraven.

De Woefbox kan je éénmalig bestellen voor €16,90 of 3 maanden voor €14,90 per maand. Ook is er een speciale Puppy Woefbox die je éénmalig kan bestellen voor €14,90.

-X-

Annelon

Leave a Response