Please assign a menu to the primary menu location under menu

Babyzwemles

Waterbabies les 4

Nola: Hik, hik, hik, hik…

Onze vierde les van Waterbabies alweer en ze mogen dit keer drie keer onder water. Voor Nola telt dit helaas niet want ze heeft de hik. Het is een beetje zielig om ze met de hik onder water te brengen. Ze zal dan het water op hikken en dat is niet fijn.

Sam heeft oorontsteking voor de tweede keer dus mag helaas even niet zwemmen van de huisarts. Dit vinden wij heel jammer maar dat is nu even niet anders. 6-25-amsterdam-nanny-moeder-nola-slapen-baby-maxicosiHopelijk is ze er volgende week bij.

De les begint altijd om 9:30 uur. Nola valt, onderweg naar Waterbabies, altijd in slaap. Dit keer viel ze ook in slaap. Ik vind het dan altijd zo zonde om haar wakker te maken, maar dat is niet anders.

Met een baby, door de stad, ben je vaak of te laat of net op tijd of veel te vroeg. 6-25-amsterdam-nanny-moeder-nola-slapen-baby-maxicosi-waterbabies-babyzwemmen-happy-nappyDe andere keren waren we eigenlijk allemaal elke keer 5 minuutjes te laat en dit keer waren we er te vroeg. Hadden we mooi tijd voor nog een selfie ;-).

Zwemmen ging erg goed. Als eerst mochten ze op de mat liggen met z’n drie├źn en keken ze in de spiegel die boven ze werd gehouden. Alle drie moeten ze daarom lachen. Ze mochten van de kant in het water splashen en een stukje zwemmen terwijl wij ze vasthouden. Nola vind op haar rug zwemmen nooit zo fijn, maar dat ging dit keer beter.

De andere baby’s gingen deze les wel drie keer onder water. Dat deden ze weer erg goed. Na de derde keer waren ze wel heel erg moe. Nola was wat druk waardoor ze de hik kreeg en waardoor de hik niet meer over ging. Toen de les afgelopen was en we op de kant waren geklommen stopte ze met hikken :-P. We verdenken haar er nu eigenlijk van dat ze hikte zodat ze niet onder water hoefde. Al met al was het wel weer een super leuke les.6-25-amsterdam-nanny-moeder-nola-slapen-baby-maxicosi-waterbabies-babyzwemmen-happy-nappy-moe-rode-wangen

Nola heeft erg rode wangetjes na het zwemmen:-).

-X-
Annelon

 

 

Leave a Response