Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenBabyzwemles

Waterbabies les 3

5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-lachVorige week hadden we onze derde waterbabies zwemles. Elke keer weer een feestje als we gaan zwemmen. Sam had net oorontsteking gehad maar is er gelukkig nu wel weer bij. Opa komt foto’s maken van ons en komt kijken hoe Nola zwemt.

Als eerst gingen we even rondjes 5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-zwem-babyzwemmen op ons buik. Dat vind Nola altijd erg leuk, ze kijkt even wat om haar heen en legt daarna heel lui haar hoofd op mijn polsen en laat zich lekker mee slepen. Typisch Nola, lekker lui af en toe:-P.

5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-buik-mondNa het zwemmen op de buik kwam de juf met een leuk spelletje. We kregen allemaal een soort van ufo met een beestje er op, Nola moest gewoon in haar zwempositie en ik moest in het water blazen zodat het ufootje ging bewegen. Nola moest erg lachen (ik ook). Ik snapte eerst niet zo goed waar dit voor was, maar het gaat er om dat Nola ziet wat er gebeurt als je blaast in water. Het is de bedoeling dat Nola straks onderwater gaat blazen in plaats van het water inslikken.

Na dit spelletje gaan de baby’s onder water. Hier zie 5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-groepje dat we in een rijtje staan en de kinderen onder water mogen. We mochten dit zelf doen. Eerst roepen we weer “Nola, ready, go…” en brengen ze onder water tot heel hun hoofd onder water is en brengen ze weer naar boven.

5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-rugIk vond het wel wat spannend maar het ging heel goed. Nola hoefde niet te huilen.

Vervolgens mochten de kindjes nog even op hun rug zwemmen. Het lijkt wel alsof Nola dit enger vindt dan onder water zwemmen. Ze heeft er in ieder geval niet veel lol in, maar ze doet het goed.

Het was weer een leuke les!5-5-waterbabies-les-3-zwemles-babyzwemmen-moeder-nanny-nola-annelon-amsterdam-voeten

-X-

Annelon

 

 

 

Leave a Response