Please assign a menu to the primary menu location under menu

Boeken

Kinderplezier boekenpakket 6-7 jaar

Luna is 6 jaar en heeft voor mij het boekenpakket 6-7 jaar van kinderplezier IMG-20150602-WA0049getest. Ze vond deze super leuk! Wat zat er in het boekenpakket en wat vond Luna van de boeken?

In dit pakket ziet Luna als eerste het leuke boek “Juf is in luf. Deze gaat ze als eerst lekker zitten lezen en ze kan het al goed. Ze vindt het een heel leuk boek zegt ze.

IMG-20150531-WA0008Naast dit leuke leesboek zit er ook een speel- en leerboek bij van uitgeverij De Ballon. Hier kan ze in lezen en schrijven. Het gaat haar goed af! Deze is ook goedgekeurd.

Ook zit er een K3 kleurboek bij. Deze vindt ze helemaal geweldig. Op een maandagmiddag gaat ze met haar vader naar de Juliana Toren. Dit was 1,5 5-15-kindeprlezier-amsterdam-nanny-6-7-jaar-boeken-abbonnement-vouwen-piraten-lerenuur rijden. Ze heeft voor in de auto een soort dienblad waar ze op kan kleuren. Dit kwam mooi uit nu ze een nieuw kleurboek heeft. Ze heeft in de auto lekker zitten kleuren.5-15-kindeprlezier-amsterdam-nanny-6-7-jaar-boeken-abbonnement-vouwen

Er zitten echt vier totaal verschillende boeken in dit pakket. 1 boek om te spelen en leren, 1 boek om zelf te lezen, 1 boek om te kleuren en als laatste nog een boek over Origami waar in staat hoe je leuke figuurtjes vouwt. Deze vond ze nog wel een beetje moeilijk en zou ze nog eens samen met haar vader gaan doen. Op de foto wijst ze aan welke ze dan het liefste wil gaan vouwen.

We vinden het leuk dat het boekenpakket zoveel verschillende boeken heeft. De vader van Luna zegt ook dit boekenpakket aan te raden. Het is leerzaam en leuk.

-X-

Luna en Annelon

 

Leave a Response