Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Twee leuke winterboeken over een Pinquin en een Haas

Uitgeverij Lemniscaat stuurde ons twee leuke boeken op voor in de winter. Namelijk het boek “Het lied van de blauwe Pinquin” en het Pop-up boek “Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter”. Die laatste vind ik zelf het leukste.

In dit leuke pop-up boek spelen ze “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet”. Ze huppelen door de glinsterende sneeuw. In het boek zie je ook glitters. Doordat het een pop-up boek is kan je er op een leuke manier doorheen kijken. Je kan meekijken naar wat Hazeltje en Grote Haas zien.

Dit ontzettend mooie boek is €17,50. Het is een heel leuk boek om zelf te kopen of cadeau te geven. Ik weet het, het is dan wel een duur cadeau, maar meestal als opa of oma zijnde trek je dit er wel voor uit.

Nu over naar het boek “Het lied van de blauwe Pinquïn”.

De Pinquïn is blauw dus hij is anders dan alle andere Pinquïns. Daardoor lopen alle Pinquïns bij hem weg. Arme Pinquïn. Hij zingt elke dag een liedje. Op een gegeven moment raakt hij bevriend met een kleinere Pinquïn. Hij leert hem een lied waardoor de andere Pinquïns dit lied ook willen leren.

Dit boek leert de kinderen dat iedereen anders is en iedereen ergens goed in is. Erg leuk boek. Ik houd van grote boeken met mooie tekeningen.

Het boek “Het lied van de blauwe Pinquïn” is €13,95.

 

-X-

Annelon

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : boeken

Leave a Response