Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Boekreview: Waar woont konijn?

“Waar woont konijn?” is een heel erg leuk. Ik vind het een boek voor kinderen vanaf één á anderhalf jaar, maar eigenlijk is het boek voor kinderen vanaf ongeveer twee en een half jaar omdat je er in hoort te tellen. Wij hadden al het boek “Waar slaapt poes?”. Omdat deze favoriet is bij Nola dacht ik dat het leuk was om deze ook te gaan reviewen.

Nola vindt het boek erg leuk, maar de andere blijft favoriet. Grappig dat ze zo een voorkeur heeft. De boeken zien er namelijk bijna hetzelfde uit. Toch weet zij het boek “Waar slaapt poes?” er uit te pikken.

4-16-waar-woont-konijn-boek-waar-slaapt-poes-zoeken-zoekboek-review-leuk-baby-dreumes-lievelings-konijntje-dieren-karton-groot-nanny-amsterdam

Maaaar ze vindt “Waar woont konijn?” ook leuk. Deze lezen we vaak na het boek “Waar slaapt poes”.

In het boek moet je elke keer het konijn zoeken. Op elke bladzijde staat een andere omgeving zoals het park, een bos, de weide en de boerderij. Het konijn zoekt elke keer een plek om te wonen. Zoals in bijvoorbeeld een spinnenweb. Op elke bladzijde staan vragen die je aan je kindje voor kan lezen en je kindje zo antwoord kan laten geven. Voor je kindje is dat echt iets om van te leren.

SAMSUNG CSC

Met Nola noem ik de verschillende dieren op en maak ik de geluiden van de dieren. Op een gegeven moment kan ik haar de dieren aan laten wijzen. Nu is dat nog een beetje moeilijk. Wanneer ze rond de drie jaar is kunnen wij echt de dieren gaan tellen :-).

SAMSUNG CSC

Het boek is gemaakt van dik karton en heeft hele dikke bladzijde. Dat is ook wat het boek zo leuk maakt. Ze kan hem helemaal zelfstandig lezen al pakt ze hem vaak om hem met ons te lezen. Dat is natuurlijk ook leuker.

SAMSUNG CSC

Wij zijn heel blij met het boek. Nog een boek die Nola graag leest.

Het boek is €16,95. Een normale prijs voor zo een leuk boek die ook nog eens van karton is.

Hij is geschreven en geïllustreerd door Lizelot Versteeg en uitgegeven door uitgeverij Clavis.

-X-

Annelon

 

Dit artikel is in samenwerking

Leave a Response