Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenKnutselen

Vaderdag tip: Voetjes vlinders op canvas

Een vaderdag cadeau knutselen met een baby? Ja dat kan! Er zijn zo veel leuke knutselwerkjes die je met een kleintje kan maken. Nola en ik laten hier een leuk idee zien. Dit kan je natuurlijk ook knutselen voor moederdag, een verjaardag of voor bijvoorbeeld opa en oma.

Wat heb je nodig:

  • Een linker en een rechter voetje5-15-voetjes-verf-voet-vlinder-roze-canvas-vaderdag-knutselen-baby-6-maanden
  • Canvas doek (Xenos)
  • Gekleurde stiften
  • (Vinger)verf
  • Lotion doekjes

5-15-voetjes-verf-voet-vlinder-roze-canvas-vaderdag-knutselen-babyWe beginnen met de linker voet. Die verven we roze en stempelen we op het canvas doek. Dit is een van de vleugels van de vlinder. We maken vervolgens de voet schoon met een lotion doekje.

Daarna pakken we de rechter voet en daarmee stempelen we de andere vleugel van de vlinder. Als je naar de vlinder kijkt is de linker voet de rechter vleugel en de rechter voet de linker vleugel.

Je maakt de rechter voet ook 5-15-voetjes-verf-voet-vlinder-roze-canvas-vaderdag-knutselen-baby-stempelenschoon met een lotiondoekje. Vervolgens teken je met een stift de romp van de vlinder en voelsprieten.

Als je deze voor vaderdag maakt kan je bijvoorbeeld een tekst er op zetten als:

“Van mijn lieve papa krijg ik altijd vlinders!”

“Je bent de liefste pap van de hele wereld”

“Ik hou van jou papa”

Wij hebben deze gemaakt voor Marieke. Zij viert vandaag haar verjaardag en heeft een nieuw huis. Deze krijgt vast een mooi plekje in haar huis.

-X-

Annelon

Leave a Response