Please assign a menu to the primary menu location under menu

OngecategoriseerdSpeelgoed

Sinterklaas cadeau tips voor kinderen van 0 – 4 jaar

Sinterklaas is in het land. Het is bijna 5 december, pakjesavond! Ik wil jullie laten zien over welke producten ik heel enthousiast ben. Deze producten hebben wij zelf thuis ook en hebben we uitgeprobeerd. Ik heb een aantal producten geselecteerd die ik echt aanraad voor Sinterklaas, niemand betaald mij hiervoor om het product aan te raden.

Er zitten wat dure en goedkopere cadeau’s tussen. Vroeger kregen wij thuis altijd een “hoofdcadeau” deze was wat duurder dan de rest van de leuke cadeau’s. De meeste kinderen hebben hier geen besef van en zijn blij met wat ze krijgen.

10-15-nanny-peuterstoeltje-karton-boekje-persoonlijk-baby-peuter-kleuterDit is mijn favoriet! Een gepersonaliseerd boekje van karton. Met leuke foto’s kan je zelf een boekje van karton in elkaar zetten. Deze heb je vanaf €14,95. Deze is leuk voor iedereen omdat je hem zelf kan ontwerpen.

 

Het boek van Kleine ijsbeer. Dit is een leuk boekje van 10-15-kleine-ijsbeer-review-boek-boekreview--nanny-amsterdam-moeder-baby-kinderen-karton-kartonboekjekarton waar kinderen zelfstandig uit kunnen lezen. Het boekje is €9,95. Leuk voor kinderen vanaf 10 maanden tot 3 jaar.

 

10-15-vtech-ballentoren-speelgoed-ballen-baby-dreumes-kinderen-nanny-amsterdam-knopje-lichtDe ballentoren van Vtech. Leuk voor je kleintje, maar het is wel een heel groot cadeau! Hij is €34,95. Leuk voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar.

 

10-15-muizenhuis-baby-boek-review-nanny-amsterdam-kinderen-opvoeding-activiteiten-blogHet boek van Het muizenhuis, Sam & Julia. Een heel mooi boek om uit voor te lezen. Ook leuk voor de ouders. Deze is €16,95. Leuk voor kinderen vanaf 1 tot 10 jaar.

 

10-15-peuterstoeltje-stoeltje-met-naam-peuter-baby-1-jaar-zitten-ontwerpen-customized-kraamkado-nanny-amsterdam-moeder-mama-naamEen peuterstoeltje waarbij je zelf de stof kan kiezen en een tekst op kan laten borduren. Dit is een heel groot cadeau. Hij is €44,95. Leuk vanaf 10 maanden.

 

 

De Corolle pop. Dit9-15-corolle-baby-pop-lief-frans-webshop-hibba-nanny-moeder-mama-blog-amsterdam-slapen is een hele mooie pop. Als er op het verlanglijstje van je kindje een pop staat dan zou ik voor deze gaan. Voor elke leeftijd hebben ze een passende pop en hij ruikt heel lekker :-). Deze heb ik gekocht bij Hibba. Een hele grote webshop waar je al je sinterklaasinkopen kan doen. De pop is €39,95. Leuk voor kinderen vanaf 1 jaar. Je hebt voor elke leeftijdscategorie een ander formaat Corolle pop.

9-15-ses-aqua-memo-review-recensie-spel-bad-memory-water-amsterdam-kleuter-peuter-featuredEen leuk cadeau voor in bad of onder de douche. Het Ses Aqua memo. Vooral handig en leuk als je kindje niet graag onder de douche of in bad gaat. Het Ses Aqua memo is €6,99. Leuk voor kinderen vanaf 2,5 tot 4 jaar.

 

9-15-nanny-amsterdam-corolle-brunette-pop-haar-kammen-haarspeldjes-drie-jaar-kindje-meisje-voorkantEen Corolle pop waarbij je het haar mooi kan doen. Een leuk cadeau voor meisjes vanaf ongeveer 3 tot 6 jaar. Deze heb ik gekocht bij Hibba.nl. Hij is €12,95.

 

9-15-corolle-bad-pop-donker-vanille-zwembad-baby-nanny-annelon-moeder-nannybureau-uitgepaktHet badpopje van Corolle is ook echt een aanrader. Nola vond het popje bij 9 maanden al heel leuk. Leuk voor kinderen van 9 maanden tot ongeveer 2 jaar. Deze heb ik gekocht bij Hibba. Hij is €9,95.

 

9-15-zoef-zoef-dieren-vtech-toet-toet-auto-baby-speelgoed-1-jaar-nanny-moeder-veulen-paard-featuredVtech zoef zoef dieren, zijn ook heel leuk net als de Toet toet auto´s. Je hebt niet persee de baan nodig om er leuk mee te spelen. Ze zijn zo ook al leuk. Nola vond deze heel leuk met 10 maanden! Leuk voor kinderen van 1 tot ongeveer 4 jaar.

 

9-15-nanny-amsterdam-nijntje-labelboekje-label-boekje-zacht-stoffen-stof-baby-speelgoed-boek

Dit cadeau is leuk voor de allerkleinste. Zodra ze kunnen grijpen naar speelgoed kunnen ze hier al mee spelen. Het stoffen labelboekje van Nijntje! Leuk voor baby’s tot 1 jaar.

 

SAMSUNG CSC

Het memorykonijn is een leuk boek voor kinderen vanaf een jaar of drie. Met dit boek leren ze memory spelen. Heel leuk leerzaam boek dus. Bij dit boek zit een memory inbegrepen. Het boek is €16,95. Leuk voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 tot 6 jaar.

 

8-15-boek-baby-nanny-amsterdam-gottmer-review-ik-voel-ik-voel-een-beer-voelboek-voelboekje-leuk-cadeau-voorkant-featuredWeer een leuk boekje voor de kleintjes! Een voelboek, Ik voel, ik voel… een beer. Nola ging met 6 maanden ook echt voelen. Het is een kartonboekje waar ze zelfstandig in kunnen lezen/kijken. Het boek is €10,95. Leuk voor newborn tot ongeveer 1,5 jaar.

 

10-15-vulli-speelboom-spelen-peuter-kleuter-kinderen-huis-speelgoed-dicht-doen-2

De magische speelboom van Vulli is ook echt een aanrader, wel een heel groot cadeau! Leuk voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 10 jaar.

 

 

 

2015-11-13 17.12.35En wat altijd goed is voor kinderen van 1 tot 4 jaar is Duplo! Daar kunnen de kinderen niet te veel van hebben. Deze drijvende boot van duplo is €19,99Maar je hebt bijvoorbeeld ook een doos Duplo van het grote bos. Die was €65,95 maar nu €44,95.

 

Nou dit waren mijn cadeautips voor Sinterklaas. Ik heb al deze dingen voor een langere tijd gebruikt. Ik zie hoe leuk de kinderen hierop reageren en hoe blij ze er mee zijn.

-X-
Annelon

Leave a Response