Please assign a menu to the primary menu location under menu

SAMSUNG CSCShoesme heeft een nieuwe collectie, de Baby-proof Smart schoenen. Nu Nola begint te lopen heeft ze goede schoenen nodig. Ik vind goede schoenen erg belangrijk voor kinderen. Voor Nola geef ik er dan ook graag goed geld voor uit.

Ik kwam uit op de Shoesme Baby-proof Smart schoenen. Wat ik goed vind aan deze schoenen is:

  • Flexibele zolen zodat de voeten goed af kunnen rollen.
  • Ze glijdt er minder op uit door de ribbels onder de zolen.
  • Luchtdoorlatend

2-16-shoesme-eerste-stappen-schoenen-smart-smartsteps-goed-schoenen-kwaliteit-één-jaar-1-zilver-baby-kinderen-goedDit zijn een paar van de punten waar ik op let bij het kopen van schoenen voor kindjes die net beginnen met lopen. Ik vind het ook belangrijk dat Nola er leuk en netjes bij loopt dus de schoenen moeten er ook een beetje fashionable uit zien. Ik zat te twijfelen tussen de gekleurde of deze zilveren. Uiteindelijk hebben wij dus gekozen voor de zilveren. Deze zijn stoer en goed te combineren. Ze zijn van de zomercollectie maar ik vind ze goed voor het hele jaar.

Het beste is om de schoentjes in de winkel te passen en de voeten goed op te meten, maar op de website staat hoe je de maat het beste kan berekenen en hoe je de voeten op kan meten. Nola loopt nog niet buiten dus bij Nola mochten ze eventueel iets te groot zijn. Beter ietsje te groot dan te klein laat maar zeggen.

 

SAMSUNG CSCNola loopt er goed op wanneer we de schoentjes goed aan doen dus niet te los zitten. Het blijft zo dat ze op blote voetjes beter loopt maar buiten en wanneer het koud is moet ze toch echt schoenen aan.

Bij de geboorte bestaan de voetjes voornamelijk uit kraakbeen waardoor ze zacht en goed buigbaar zijn. Pas in het eerste jaar worden de spieren steviger en het botstructuur echt gevormd. Hierdoor kunnen zij hun lichaamsvet goed dragen. Baby’s hebben op het begin platvoetjes die worden beschermd door een laag babyvet. Op een latere leeftijd verdwijnen de platvoetjes vanzelf en krijgt de voetboog vorm.

2-16-shoesme-eerste-stappen-schoenen-smart-smartsteps-goed-schoenen-kwaliteit-één-jaar-1-zilver-baby-kinderen-looptZeker op het begin is het goed wanneer kinderen zonder schoenen lopen. Ze rollen zo goed hun voeten af en de spieren worden steviger. Kietelen onder de voetjes is goed om het strekken van de voetspieren aan te moedigen. Getrappel en spelen met de voetjes helpt bij de ontwikkeling van de voet- en beenspieren.

Wij zijn blij met deze mooie, stoere en goede schoenen! Deze zilveren Shoesme schoentjes zijn €62,50. Oke ze zijn vrij prijzig maar ik heb het er persoonlijk voor over. Maar je hebt ook Shoesme BABY-PROOF Smart schoentjes zijn €59,95.

-X-

Annelon

Leave a Response