Please assign a menu to the primary menu location under menu

SAMSUNG CSC Zoals vele van jullie al weten zijn wij heel flexibel met Nola. Nola heeft niet standaard een strak ritme die aangehouden moet worden. Natuurlijk streven wij daar doordeweeks nog weleens aan maar als we met meerdere mensen wat leuks gaan doen dan hoeven ze niet persee rekening te houden met ons en Nola haar ritme.

Als wij ‘s avonds ergens lekker wat gaan drinken bij vrienden dan nemen we Nola altijd wel mee en leggen haar dan op ten duur in een campingbedje zodat ze lekker kan gaan slapen wanneer ze moe is. Dit doen we ook wanneer we een hele dag ergens op visite zijn.

Het is voor ons tegenwoordig een makkie om een campingbedje mee te nemen want we hebben er nu een die heel klein en compact is en daardoor ook licht kwa gewicht. Het bedje is ook nog eens super makkelijk in en uit te klappen. Bij dit bedje zit standaard een matras. Dat is erg fijn want normaal moest je die bij een ander campingbedje altijd mee zeulen, ik vind het erg belangrijk dat Nola comfortabel ligt.SAMSUNG CSC

Hoe klap je dit campingbedje uit en in?

  • Als eerst haal je het bedje uit de tas.
  • Het campingbedje zit er dubbelgevouwen in met het matras daaromheen gevouwen.
  • Het bedje leg je plat neer op de grond met de poten aan de bovenkant.
  • SAMSUNG CSCDe poten haal je naar boven tot je een klik hoort.
  • Het bedje draai je om zodat de zwarte onderkant dus onder zit.
  • Je hebt het bedje nu eigenlijk al uitgeklapt.
  • Er moet alleen nog een matrasje in en klaar is keer.

Let op: Het matrasje moet er in! Anders kan het bedje omkiepen wanneer je kindje er in staat.

Dit is het campingbedje van BabyBjörn, het “Reisbedje Light”. Zij noemen het dus een reisbedje. Beter woord eigenlijk dan campingbedje. Alsof je met het bedje alleen op de camping kan staan, haha. Wij hebben hem in Turquoise maar je hebt hem ook in het Zwart.

SAMSUNG CSCHet campingbedje is €239,. Oke, hij is dus wat aan de dure kant, maar als je hem veel gebruikt dan is het echt een goede investering. Wij zijn heel blij met het bedje, comfortabel, licht, mooi, compact en makkelijk in en uit te klappen.

-X-

Annelon

SAMSUNG CSC

Leave a Response