Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerReviewsVerhuizen

Review: Lodger beddengoed

Toen ik zwanger was, en begon aan de babykamer van Nola, wilde ik gebruik maken van neutrale kleuren. Via Marktplaats hebben wij toen een commode met bijpassende ledikant en kledingkast gekocht. Deze zijn hoogglans wit. Bij de Ikea hebben wij een witte wolkenlamp gekocht. We vonden het wel leuk om een wolkjes thema aan te houden. Uiteindelijk konden wij niet zoveel wolkjes dingen vinden dus kozen we maar voor de standaard sterren ;-). Een luchtthema dan maar haha. Naja het is dus vrij simpel gebleven allemaal.

Heel toevallig komt Lodger nu uit met een nieuwe lijn met onder andere wolkjes beddengoed en aankleedkussenhoes. De kamer van Nola is nu ineens wel in het thema wolken. :-)

Ik ontving een aankleedkussenhoes, babydeken en laken.

Hoeslaken
Toen ik het binnen kreeg dacht ik als eerste “Kan deze hoeslaken wel op haar earosleep matrasje, of naja werkt het matrasje dan nog wel”. Ik zag duidelijk op de verpakking staan van wel. Ik merk het ook direct aan de stof, het lijkt op een hydrofielluier. Het is een heerlijk zacht hoeslakentje.

Het hoeslakentje is €17,90.

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-laken

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-slaap

Babydeken
We hebben het beddengoed gewassen en er op gedaan. Het zijn heerlijke zachte stoffen. Het dekentje is wat dun maar buiten de hele koude winter is dit prima want kinderen dragen op deze leeftijd nog een slaapzak. Sommige kindjes slapen zelfs zonder een deken. Ik vind een deken wel zo lekker voor een kindje dus Nola krijgt altijd een dekentje over haar heen.

Het dekentje heeft twee kanten. Aan de ene kant staan er wolkjes op het deken en aan de andere kant is hij gewoon lichtbruin.

Het babydeken is €34,90.

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig

Wat mij op viel is dat op het lakentje donkerbruine wolkjes staan en op het dekentje lichter bruine wolkjes. Dat vond ik in eerste instantie een beetje gek, maar als je nu op de foto kijkt zie je dat het juist wel leuk staat. Je ziet nu allemaal wolkjes met verschillende tinten bruin. Haha, het is wel een vrij druk geheel ;-). Ik leg daarom normaal ook altijd de bruine kant boven maar Richard had het deze keer andersom neergelegd :-P. Ziet er eigenlijk best leuk uit!

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-andersom

Aankleedkussenhoes
Ook hebben wij het aankleedkussenhoes ontvangen. Deze is ook zo leuk. Hij ziet er hetzelfde uit als het babydekentje en de hoeslaken. Hij heeft ook zo een lekkere zachte stof.

Wij hebben een standaard aankleedkussen van de Hema. Daar past hij dus goed omheen. Deze aankleedkussenhoes is €24,90

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-verschoonkussen

Slaapzak
Even later ontvingen wij ook een slaapzak. Deze staat erg leuk staat bij deze beddengoed. Hij is leuk en handig. Wij gebruiken hem vooral wanneer het warm is.

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-verschoonkussen-slaapzak

De slaapzak is gemaakt van een hele zachte stof. Er zitten drie ritsen aan. Daardoor kan je kindje hem aanhouden in het autostoeltje. Erg handig wanneer je je kindje over gaat leggen. Wel moeten wij echt alle drie de ritsen helemaal naar onder ritsen anders maakt Nola hem zelf open.

4-15-lodger-dekbed-laken-beddengoed-wolkje-taupe-creme-bruin-kinderkamer-babykamer-thema-wolken-baby-dreumes-ledikant-aerosleep-veilig-verschoonkussen-slaapzak-twee

Op het slaapzakje staan allemaal vierkantjes en grijze sterren.

De Lodger slaapzak is €39,90.

Wij zijn hier erg blij mee. Het is leuk om in één keer een leuke set te kopen voor de babykamer. Zo wordt het één strak geheel. Deze set die wij hebben ontvangen heb je in meerdere kleuren. Ook in het typische roze en blauw.

We gaan het beddengoed bewaren voor Nola haar nieuwe kamer in het nieuwe huis. Zo is het nog “nieuw” wanneer we in het nieuwe huis gaan. Ik show jullie dan natuurlijk de hele kamer!

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response