Please assign a menu to the primary menu location under menu

FlessenOnderwegReviewsSpeelgoedVerzorgingVoeding

Review: Goedgemerkt, label je schoentjes en kleding!

8-15-goed-gemerkt-kwijt-raken-schoenen-oplossing-merken-naam-kinderopvang-baby-strijken-naamstickers-telefoonnummer-nanny-moeder-gastouder-goedgemerktEen paar maanden geleden hadden we leuke nieuwe sandaaltjes, van de Zara, voor Nola gekocht. Althans, IK had nieuwe sandalen gekocht, Richard vond ze veel te duur :-P. Nola had ze voor het eerst aan, ik appte trots iedereen een foto van Nola en haar sandaaltjes, ik plaatste een foto op Instagram. Terwijl ik druk bezig was om iedereen de foto van Nola te showen, duwde ik de kinderwagen, ik was klaar met het appen en zag toen ineens dat er één sandaaltje uit was. Nergens in de wagen te vinden, we waren het sandaaltje kwijt geraakt.

Richard ging op zoektocht, net als ik natuurlijk, maar Richard had het sandaaltje uiteindelijk gevonden. Iemand had het sandaaltje boven op de prullenbak gelegd. Thuis ging ik direct op zoek naar een oplossing. Ik kwam uit op de webshop van Goedgemerkt. Zij maken instrijklabels voor in kleding, labels voor aan de tas, naamstickers voor op bijvoorbeeld de schoolbeker en naam stickers met telefoonnummer voor de schoentjes!

8-15-goed-gemerkt-kwijt-raken-schoenen-oplossing-merken-naam-kinderopvang-baby-strijken-naamstickers-telefoonnummer-nanny-moeder-gastouder-label-tas-lieveheersbeestjeIk ontvang het starterspakket van Goedgemerkt. In het starterspakket zitten 30 naamstickers, 30 instrijklabels, 20 schoenlabels die je over de naamstickers heen plakt en een tassenhanger. Deze kan je allemaal zelf ontwerpen. Je kiest een plaatje, de kleur van de achtergrond, kleur van de tekst en de tekst zelf. Op de afbeeldingen in het blog zie je waar ik voor heb gekozen. Wat ik jammer 8-15-goed-gemerkt-kwijt-raken-schoenen-oplossing-merken-naam-kinderopvang-baby-strijken-naamstickers-telefoonnummer-nanny-moeder-gastouder-strijklabelvind is dat je op de tassenhanger maar beperkte keuze hebt aan plaatjes, ze hebben niet een tassenhanger van de zebra. Maar goed het gaat mij ook meer om de naamstickers en instrijklabels.

8-15-goed-gemerkt-kwijt-raken-schoenen-oplossing-merken-naam-kinderopvang-baby-strijken-naamstickers-telefoonnummer-nanny-moeder-gastouderIk plak een naamsticker in de schoen en plak daar een schoenlabel overheen. Als je alleen de naamsticker op plakt dan zal die niet blijven plakken, daarom moet je er een schoenlabel overheen plakken. Deze schoenlabel is van ander materiaal gemaakt waardoor deze blijft plakken in de schoenen.8-15-goed-gemerkt-kwijt-raken-schoenen-oplossing-merken-naam-kinderopvang-baby-strijken-naamstickers-telefoonnummer-nanny-moeder-gastouder-schoenlabel

De stickers zijn allemaal veilig, er wordt geen giftige inkt gebruikt, ze zijn magnetron en vaatwasser bestendig en watervast. Je hebt bij Goedgemerkt veel verschillende soorten stickers en labels, ze hebben bijvoorbeeld ook allergie stickers. Alle labels en stickers zijn er in alle vormen en maten.

Voordat Nola naar de gastouder gaat, ga ik ook de instrijklabels in haar kleding strijken. Ik ga deze ook op haar knuffel strijken. De instrijklabels blijven in de was zitten tot de 50 graden. Ze hebben een instrijkvideo gemaakt waar je kan zien hoe je de labels op de kleding strijkt en hoe je ze weer van de kleding af haalt.

Het starterspakket is €19,95.

Dit is een mooie, goeie en veilige oplossing om de spullen van je kindje te merken.

-X-

Annelon

 

 

 

 

 

Leave a Response