Please assign a menu to the primary menu location under menu

InformatieReviews

Hoe vind je een geschikte oppas? Hoe vind je een geschikt oppasadres?

Al sinds dat ik een jaar of 14 ben pas ik op. Dat was dus sinds 2004. Een hele tijd geleden, toen bestonden er nog niet zo veel websites en applicaties om snel in contact te komen met een gezin die op zoek is naar oppas. Ik woonde toen in een dorp waar ik het veel moest hebben van mond tot mond reclame. Deze begon bij mijn buren.

Veel meiden nemen contact met mij op om te vragen hoe zij aan een oppasadres kunnen komen. Ik geef altijd de tip om je online aan te melden bij een website als Oppassen.nl. Dit geldt ook voor de ouders die mij benaderen met de vraag hoe zij aan een oppas komen.

5-9-oppas-zoeken-oppassen-oppas-worden-nanny-website-Annelon-amsterdam

Gezinnen die op zoek zijn naar een geschikte oppas kunnen hun oppas zo makkelijk vinden. Mij mailen ze dan vaak met het bericht dat mijn profiel overeenkomt met hun wensen en zij graag willen kennis maken.

Voor de oppas
Als je jezelf aanmeldt bij Oppassen.nl dan maak je een profiel aan. Dit is een soort van advertentie. Je schrijft kort wat over jezelf en stelt jezelf voor. Daarnaast vul je in op welke dagen en tijden je beschikbaar bent, welke opleidingen je hebt gevolgd en welke diploma’s je eventueel al behaald hebt. Onder je profiel kunnen ouders hun ervaringen delen.

Voor de ouder
Je kan op deze website zoeken op jouw postcode. In de straal van deze postcode zie je een overzicht van vele oppassers bij jou in de buurt. Deze kan je lezen uit een lijst met profielen of van een kaart.

5-9-oppas-zoeken-oppassen-oppas-worden-nanny-website-Annelon-amsterdam-kaart

Als ouder kan je gratis zoeken op een oppas maar moet je gaan betalen wanneer je contact wil. Dat is wel logisch want zo een website als deze moet wel kunnen bestaan ;-). Het is dan €9,95 per maand. Ik vind dat niet veel. Je kan je natuurlijk ook maandelijks weer afmelden.

Onze oppas
Ik was zelf op zoek naar een energieke jonge oppas bij ons in de buurt zodat zij makkelijk even kon komen oppassen en ook weer snel thuis zou zijn. Zo kwamen we uit bij Tara. Een hele leuke oppas die mij lekker veel foto’s stuurt en mij op de hoogte houdt. Toen ze voor het eerst bij ons binnen kwam gaf ze mij al meteen een goed vertrouwd gevoel.

5-9-oppas-zoeken-oppassen-oppas-worden-nanny-website-Annelon-amsterdam-kaart-2

De app
Naast de website heb je ook een app van Oppassen.nl. Deze is er voor Apple en Android. Als je deze download kan je als oppas en ouder nog makkelijker gebruik maken van deze dienst! Je kan zo makkelijker zoeken op je telefoon en gemakkelijker berichten naar elkaar versturen.

2016-09-05 08.19.33

Ik vind dit een super handige tool. Ik zou er ook zeker wel €9,95 per maand voor betalen totdat ik een geschikt oppas gevonden heb.

-X-

Annelon

1 Comment

Leave a Response