Please assign a menu to the primary menu location under menu

8-15-rosti-mepal-woezel-en-pip-lunchtrommel-trommeltje-brood-beker-drinkbeker-school-nanny-amsterdam-gastouderbureau-nannybureau-babyRosti Mepal heeft een nieuwe serie uitgebracht van Woezel & Pip. Wij zijn altijd veel onderweg. Tijd voor een leuk mini lunchtrommetje en een drinkbeker voor Nola. We hebben op het moment alleen maar rietjesbekers voor onderweg. Thuis drinkt Nola ook wel eens uit een gewone beker. Nu kunnen we haar ook uit een normale beker leren drinken onderweg.

Het lunchtrommeltje gaat Nola per 1 september ook meenemen naar de gastouder. Zo kan ik af en toe iets speciaals of lekkers meegeven. Ook als ze mee gaat naar mijn werk nemen we altijd wel wat mee. Het is niet netjes om, bij de gezinnen waar ik werk, Nola altijd van alles mee te laten eten. Ze mag wel mee eten, maar toch wil ik af en toe iets van huis meenemen.

8-15-rosti-mepal-woezel-en-pip-lunchtrommel-trommeltje-brood-beker-drinkbeker-school-nanny-amsterdam-gastouderbureau-nannybureauOm het trommeltje open te maken druk je een beetje op het gele bobbeltje dat onderaan het dekseltje zit. De beker heeft dit gele bobbeltje ook, vroeger was ik altijd enorm gefrustreerd dat ik niks met dit bobbeltje kon, haha. Ik drukte er op school altijd op. Moet je na gaan hoelang Rosti Mepal de school bekers en lunchtrommels maakt.

Dit keer hebben we een paar stengels komkommer en een 8-15-rosti-mepal-woezel-en-pip-lunchtrommel-trommeltje-brood-beker-drinkbeker-school-nanny-amsterdam-gastouderbureau-nannybureau-etenbroodje Tahin mee. Nola vind het heerlijk. Ze mag zelf eten. Ik breek het broodje in stukjes zodat ze deze in één keer in haar mond kan stoppen en ze netjes op eet. Heel goed voor die fijne motoriek van die kleintjes.

8-15-rosti-mepal-woezel-en-pip-lunchtrommel-trommeltje-brood-beker-drinkbeker-school-nanny-amsterdam-gastouderbureau-nannybureau-drinkenIn de drinkbeker zit water. Wij geven Nola eigenlijk alleen water of thee. Ze kan al heel goed drinken. Een foto maken ging alleen wat moeilijk (niet zo scherp). Zie je dat handje? Ze kan zich heel goed concentreren op het eten en drinken. Heel schattig en lief om te zien.

Ik vind het belangrijk dat kinderen goede lunchtrommels en schoolbekers mee naar school krijgen. Ik weet nog wel vroeger hoe vervelend het was als mijn beker had gelekt. Al helemaal als er Yogi in zat :-P. Daarom zou ik altijd goed investeren in een schoolbeker. Rosti Mepal had in mijn tijd nog niet de drinkfles pop-up. Deze vind ik ook erg handig.

Dit kan allemaal in de vaatwasser en er zit een overdrukventiel in de deksel. Dit zorgt ervoor dat er geen overdruk kan ontstaan in de beker. De overdruk kan via het ventiel veilig ontsnappen.

De mini lunchbox is €5,99 en de schoolbeker is €7,99. Dit vind ik een normale prijs. Ook hebben ze van deze serie de drinkfles pop-up voor €8,99 en de grote lunchtrommel voor €7,99.

-X-

Annelon

Leave a Response