Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsVerzorging

Review: Wallaboo slaapzak

8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofielNola wordt alweer groot. We hadden een nieuwe slaapzak nodig. Omdat we veel weg zijn en we Nola regelmatig in weekenden over moeten leggen van autostoel naar bed, zocht ik een slaapzak die ook in de autostoel aan kan blijven. En die hebben we gevonden!

Nola is moe wanneer ze haar speen graag in heeft en haar giraffe langs haar neus beweegt. Op het begin deden we alleen ‘s nachts een slaapzak aan, maar nu begint dat overdag ook nodig te zijn. Nola slaapt van 10:00 tot 11:00 en van 13:00 tot 15:00 uur ongeveer.

8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofiel-happy-horseIk heb bij Wallaboo een leuke en fijne slaapzak besteld. De volgende dag was hij direct binnen. Je hebt de slaapzak in verschillende kleuren en maten. Ik heb gekozen voor de blauwe slaapzak in maat 6 tot 12 maanden. Ik kies voor slaapzakken altijd een unisex kleur. Zo kan ik deze ook nog gebruiken voor eventueel een volgend kindje. Zonde om duurdere producten weg te moeten gooien, omdat het voor een jongen of meisje is.8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofiel-bescherming-rits

De slaapzak heeft een goede bescherming voor de rits, dit hebben niet alles slaapzakken, maar de meeste wel. De rits eindigt onderaan de slaapzak maar toch is het fijn dat het kinnetje niet tegen de rits aan schuurt.

Tip: Wanneer je kindje de slaapzak uit kan trekken, doe dan de slaapzak verkeerd om aan, met de rits aan de achterkant ;-).

8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofiel-stof-handjeDe stof van deze slaapzak is heel dun, de slaapzak is van hydrofiel. Dit is een zachte stof en kinderen met een allergie reageren hier meestal goed op.

Deze slaapzak kan Nola ook aan in de auto, maxi-cosi of kinderwagen. Wanneer Nola en ik tot ‘s avonds ergens op hebben gepast kan Nola met deze slaapzak aan in de auto of in de kinderwagen. Ook wanneer we op visite zijn geweest en ‘s avonds terug rijden.

8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofiel-ledikant-kiekeboe-bijgesneden

Wij doen onder de slaapzak een pyjama bij haar aan. Deze slaapzak is eigenlijk voor de zomer dus heel dun, maar bij Nola kan deze ook wel in het 8-15-review-blog-baby-mama-moeder-nanny-annelon-slaapzak-sleepingbag-blauw-in-autostoeltje-maxi-cosi-kinderwagen-dun-hydrofiel-labelvoor- en naseizoen. Daarnaast koop ik voor de koude dagen een andere slaapzak. Nola heeft het snel warm.

Nola slaapt heerlijk in deze slaapzak. Wanneer het warm is doen we alleen nog een lakentje over haar heen en stoppen haar lekker in. Op de koudere dagen stoppen we Nola in met een lakentje en daarover een grijze deken met sterren. Ook weer lekker unisex ;-).

De Wallaboo slaapzakken zijn €25,99, ik vind de prijs wel meevallen. Bij de Hema ofzo koop je ze inderdaad voor minder, maar die kunnen niet in de auto en zijn niet van hydrofiele stof gemaakt, wat heerlijk is op warme dagen. Wallaboo heeft meerder artikelen in het assortiment zoals voetenzakken voor in de kinderwagen en de maxi-cosi, dekens, rugzakken, luiertas en nog veel meer.

-X-

Annelon

Leave a Response