Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van Cre8 kregen we een leuke puzzel opgestuurd! Een puzzel van de naam van uiteraard Nola. Super leuk en kleurrijk. De puzzel zit leuk verpakt in een kartonnen hoesje.

6-16-cre8-puzzel-origineel-uniek-cadeau-kado-geboorte-kraamcadeau-puzzel-naam-gepersonaliseerd-kleurrijk-hout-mooi-makkelijk-kinderkamer-babykamer

Je kan kiezen voor verschillende kleuren, namelijk:

  • Herfst: Donkerblauw, rood, oranje
  • Lente: Roze, oranje, lichtblauw, rood
  • Zomer: Donkerblauw, lichtblauw, oranje, mint
  • Winter: Lichtblauw, wit, donkergroen

Wij kozen voor de Lente kleuren. Deze vind ik meer iets voor meisjes. De Winter kleuren vind ik meer voor jongens en de Zomer en Herfst wat voor beide.

6-16-cre8-puzzel-origineel-uniek-cadeau-kado-geboorte-kraamcadeau-puzzel-naam-gepersonaliseerd-kleurrijk-hout-mooi-makkelijk-kinderkamer-babykamer-ander-kleurem

Toen we hem voor het eerst gingen maken toen dacht ik dat hij best moeilijk zou zijn door die kleine stukjes maar nee hij was heel makkelijk weer in elkaar te puzzelen. De vormpjes kan je overal kwijt, je kan de stukjes op verschillende plekken leggen. Zelfs Nola kan het :-).

6-16-cre8-puzzel-origineel-uniek-cadeau-kado-geboorte-kraamcadeau-puzzel-naam-gepersonaliseerd-kleurrijk-hout-mooi-makkelijk-kinderkamer-babykamer-1-jaar

Zoals je hieronder op de foto ziet zie je dat we hem heel anders hebben gemaakt dan dat hij er hiervoor uit zag (zie de bovenste foto). Ik had niet verwacht deze al te kunnen maken met Nola. Ik vind puzzelen zelf erg leuk en ook leerzaam. Ik kan ook niet wachten tot ze straks grote puzzels kan maken. Met nannykindjes pak ik dan ook vaak alle puzzels uit de kast en gaan we ze allemaal één voor één maken en verspreiden over de vloer. Aan het einde hebben we dan een vloer vol puzzels. :-)

6-16-cre8-puzzel-origineel-uniek-cadeau-kado-geboorte-kraamcadeau-puzzel-naam-gepersonaliseerd-kleurrijk-hout-mooi-makkelijk-kinderkamer-babykamer-ander

Ik vind deze puzzel ook heel leuk staan in een babykamer. Bijvoorbeeld bovenop een plankje schuin tegen de muur. Deze gaat ook zeker in het nieuwe huis in het zicht.

Een ontzetten leuk, uniek en origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau! Ouders zijn er vaak ook erg blij mee omdat het iets leerzaams is. :-) De Cre8 puzzel is €22,- tot €34,-. De prijs hangt af van het aantal letters. Met de vier letters van Nola komen we dus niet zo duur uit ;-). De puzzel wordt helemaal met de hand gemaakt. Echt een aanrader!

-X-

Annelon

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response