Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van Hippe Girls hebben wij een schattig leuk pakketje ontvangen met leuke dingetjes er in voor Nola en haar nichtje Daliya (2.5). Daliya heeft al gaatjes in haar oren dus oorbellen vind ze altijd leuk om te krijgen.

SAMSUNG CSC

Nola heeft nu een mooi bosje haar met mooie krullen. Zij kan nu dus ook al echt haarspeldjes en elastiekjes in. Dat mag ook wel na een jaar :-). Ik heb mij daar echt op verheugd. Nola laat de elastiekjes en haarspeldjes ook echt in zitten. Ze haalt ze er niet snel uit. Mag ook niet van ons :-P. Het pakketje is super leuk ingepakt. Echt een cadeau om te krijgen. Ik vind dat altijd erg belangrijk als ik wat bestel. Het is ook meteen leuk verpakt als je dit cadeau doet aan een kindje.

SAMSUNG CSC

Super leuk deze strikjes en schuifjes. Die met tijgerprint ben ik niet zo van maar de rest vind ik super leuk! De speldjes met tijgerprint geef ik dan aan een kindje met wat donkerder haar, dan vind ik die speldjes wel wat leuker staan.

6-16-pakketje-haarspeldjes-hippe-girls-meiden-sieraden-oorbellen-peuter-meisje-strikjes-roze-mooi-verpakt-nanny-moeder-amsterdam-klein

Ze blijven goed in zitten! Naar het kinderdagverblijf doe ik sowieso geen haarspeldjes in want ik vind dat zelf gevaarlijk met de kleinere kindjes die ze in hun mond kunnen doen wanneer Nola ze toch uit doet. Ik bespaar de leidsters op het kinderdagverblijf liever.

2016-06-24 16.56.57

De oorbelletjes staan Daliya prachtig.

6-16-pakketje-haarspeldjes-hippe-girls-meiden-sieraden-oorbellen-peuter-meisje-strikjes-roze-mooi-verpakt-nanny-moeder-amsterdam-lief

Bij Hippe Girls kan je ook terecht voor onder andere diadeems, haarbandjes, tassen, portemonnees, sieraden en nog veel meer hippe meiden dingen. Nola heeft de strikjes en speldjes nu heel erg vaak in. Vooral wanneer we ergens op visite gaan.

Ik vind dat niet duur. Dit zijn echt leuke dingetjes om cadeau te doen. Wij zijn erg blij met het pakketje. Dank je wel Hippe Girls! :-)

-X-

Annelon

1 Comment

  1. Wat zijn dat leuke kleine hebbedingetjes. En wat schattig zien de meiden er daarmee uit.

Leave a Response