Please assign a menu to the primary menu location under menu

Persevents

Opel KARL event

Vorige week na de zwemles van Waterbabies gingen we meteen door naar het Opel Karl event. Het event start op de parkeerplaats van het Amsterdamse bos.

Ik had op Google Maps gekeken hoe we er met openbaar vervoer moesten komen. Het was een erg gezellige reis en we zouden precies op tijd aankomen in het “Amsterdamse bos”. Het Amsterdamse bos is heel groot. Wij kwamen dus precies aan de andere kant van het bos uit met het openbaar vervoer. We zouden nog een uur moeten lopen door het bos om op de parkeerplaats aan te komen en dus een uur te laat komen. Je moet dus altijd op Google Maps op een straatnaam zoeken en niet op een super groot bos! Naja gelukkig waren ze zo lief om ons op te halen, met uiteraard een Opel;-). Op de afbeelding hier links staan we braaf te wachten.

We komen aan op de parkeerplaats van het Amsterdamse bos waar alle Opel Karl auto’s geparkeerd staan. We krijgen er één toegewezen waar een autostoeltje in zit voor Nola.

Sofie gaat rijden. Ze krijgt allerlei instructies. We dachten dat iemand zijn Iphone had laten liggen in de auto, maar die hoorde er gewoon bij! Je kan namelijk je apps bedienen op het paneel van de auto. Zoals muziek en de navigatie. Dat vinden we wel heel gaaf. Ze hebben de navigatie alvast ingesteld, zodat we makkelijk naar de plek van bestemming kunnen rijden. Sofie stelt alles zo in, zodat ze lekker kan rijden.

We komen er vandaag voor het eerst achter hoe belangrijk de speen voor Nola is. Tijdens het wachten, op degene die ons op kwam halen aan de andere kant van het bos, zijn we de speen kwijt geraakt:-(.  Op het begin kan ze nog wel lachen maar verder is ze in de auto vooral verdrietig en valt ze uiteindelijk in slaap. Ik vond dit echt heel sneu en voelde me erg schuldig om de speen die ik ben kwijt geraakt.

Maar goed, even weer over de auto. Sofie vindt de auto prima rijden. Hij is goed kwa formaat en rijdt fijn. Het is alleen jammer dat er geen kinderwagen in past. Als moeder zou ik het wel fijn vinden als er een kinderwagen in past. De kinderwagen is eigenlijk altijd mee wanneer Nola mee is. De navigatie is even wennen, we rijden één keer verkeerd waardoor we iets later aan komen. We wilde eigenlijk even testen of de navigatie dit ook op zou pakken. Dit doet de navigatie keurig ;-).

In de auto vinden we ook nog lekkere lunchpakketjes. Voor ons ieder één en voor Nola ook één.

Uiteindelijk zijn we op plek van bestemming, de Zaanse schans. Finally! Alleen nog even een klein stukje wandelen over de Zaanse schans tot we bij de molen aankomen, waar de presentatie gegeven worden. Er staan daar een aantal nanny’s die de kinderen op wachten. Dit zijn nanny’s van “My greatest party“. Nola wordt lief ontvangen. Ze is alleen nog een beetje verdrietig. Ik blijf ook nog even bij haar en zorg er voor dat haar flesje warm wordt gemaakt.

Sofie en ik krijgen een Instax camera om ons nek, zodat we een aantal foto’s kunnen maken. Wanneer Nola lekker bij een nanny de fles krijgt gaan Sofie en ik de molen in om te luisteren en kijken naar een presentatie over de Opel Karl. Ali B zou op het event aanwezig zijn, maar hij zou het niet gaan redden. Op een filmpje biedt Ali B zijn excuses aan en maakt hij het goed met voor ieder een vip-kaart voor The Voice of Holland blind auditions. Nadat Ali B zich heeft laten zien op het presentatiescherm, gaat het weer over de auto.

2015-06-10 15.36.44Het is echt een auto voor in de stad. Hij is lekker compact, klein, 5-deurs (makkelijk met kinderen) en er zit een Park Assist systeem op. De Park Assist systeem is voor mij tegenwoordig wel een must :-). Voordat ik in een onbekende auto ga rijden vraag 2015-06-10 15.32.21ik vaak al of er piepjes op zitten. Wat dat betreft ben ik ook wel verwend, mijn vriend heeft een auto van zijn werk. Wij rijden altijd in een station. Dit is wel erg makkelijk met de kinderwagen die we kwijt moeten in de achterbak. Mijn kinderwagen ging helaas niet in de Opel Karl auto. Als je op zoek bent naar een kleine auto dan is de Opel Karl een hele mooie, fijne en leuke auto maar ik zou niet snel voor een kleine auto gaan.

Na de presentatie kon je, je nagels laten lakken en even bijkletsen met andere bloggers. Sofie en ik vonden het vooral leuk om foto’s te maken met de Instax fotocamera.

We kregen aan het einde een leuke goodiebag mee voor ons en Nola. In die van ons zat een koffiebeker voor in de auto, een fotolijstje en nagellak van OPI. Nola kreeg een goodiebag met daarin een Cars autootje en een t-shirt van Opel. Dit autootje vindt ze heel leuk. Ik mocht ‘m niet afpakken om het kaartje er af te halen.

Het was een hele leuke dag met gezellige mensen.

-X-

Sofie, Annelon & Nola

 

Leave a Response