Please assign a menu to the primary menu location under menu

KnutselenReviewsvaderdag

Vaderdag bij ons thuis

Het is Richards eerste Vaderdag. Richard kreeg van Nola een heleboel knutselwerkjes omdat we een 6-15-kado-vaderdag-nanny-moeder-amsterdam-cadeau-knutselen-Nola-open-maken-uipakkenpaar leuke knutselwerkjes hadden gespot en deze op het blog wilde delen.

6-15-kado-vaderdag-nanny-moeder-amsterdam-cadeau-knutselen-Nola-uitpakken‘S ochtends op bed krijgt Richard zijn cadeau. In het cadeau zit de parkeerschijf die wij gemaakt hebben, het lijstje van My dad rocks en nog een leuk cadeautje die we speciaal voor papa hebben geknutseld, een memohouder.

Hij kreeg natuurlijk ook een leuk cadeautje want dat hoort bij je eerste vaderdag. Hij kreeg een boek, geschreven door Bastiaan Ragas, “Huisje, boompje, buikje” en een leuke stropdas van Stropdassenwinkel.

Toen ik zwanger was las Richard ook een boek van Bastiaan Ragas. Hij vond het een heel erg leuk boek, vandaar dat ik6-15-kado-vaderdag-nanny-moeder-amsterdam-cadeau-knutselen-Nola-papa-stropdas-stropdassenwinkel-papa op dit boek kwam.

6-15-kado-vaderdag-nanny-moeder-amsterdam-cadeau-knutselen-Nola-papa-stropdas-stropdassenwinkel-mondRichard draagt voor zijn werk altijd pakken en heeft altijd een stropdas om. Hij is erg kieskeurig, de stropdassen van Stropdassenwinkel zijn voor hem altijd goed. Het was daarom makkelijk om een stropdas te bestellen. We hoefden alleen nog maar de kleur uit te kiezen :-). De stropdassen van deze webshop zitten altijd goed, gaan niet zo snel kapot en gaan lang mee. Ik bestelde de stropdas bij Stropdassenwinkel en de volgende dag had ik de ‘m al in huis.

Nola stopt alles tegenwoordig in haar mond (de orale fase), zo ook de stropdas. Dat vond haar vader niet zo een goed idee.

De papa van Nola was blij met de cadeaus!

-X-

Annelon

Leave a Response