Please assign a menu to the primary menu location under menu

De zomervakantie komt er weer aan. Mensen gaan op vakantie en beginnen nu met boeken. Spanje is een populaire vakantiebestemming. De afgelopen vier jaar zijn wij ook naar Spanje op vakantie geweest. Dit jaar gaan wij waarschijnlijk niet omdat we gaan verhuizen. Ik ben zo jaloers op iedereen die wel op vakantie gaat.

Wij gaan altijd naar een camping. Ik heb mijzelf wel voorgenomen dat wanneer wij weer gaan dat ik in een stacaravan wil verblijven. In ieder geval niet in een tent! Twee jaar terug zaten wij op de camping La torre del solDat was een erg leuke camping voor vooral gezinnen met jongeren. Wij vonden het daar ook heel erg leuk alleen wat druk. Ik was zwanger dus dat kan ook de reden zijn dat ik niet tegen de drukte kon.

4-16-camping-spanje-lux-camp-ervaring-kinderen-jong-gezin-jongeren-vakantie-nanny-moeder-amsterdam-buik-schoen

De jaren daarvoor gingen wij altijd naar de camping L’amfora. Mijn vriendin werkte daar dus konden wij bij haar, op de camping, in een huisje verblijven. Heel relaxed was dat. Camping el Delfin Verde zit hier dichtbij. Wij vlogen dan altijd op Gerona en huurde een auto om vervolgens naar de camping toe te rijden. Gerona is trouwens een hele leuke stad om eens een dagje naar toe te gaan. Roses en L’Escala vonden wij ook hele leuke steden en vermaakte ons daar prima. Altijd op zoek naar een “leuk terras met Wifi”. Haha :-p

20130525_150119

De campings in Spanje aan de Costa Brava en Costa Dorada vind ik erg leuk. Je bent zo bij de zee en aan zee liggen vind ik toch echt wel iets wat bij de vakantie hoort. Dat is al helemaal leuk met kids. Wanneer de camping aan zee ligt kan je er vaak gewoon lopend naar toe. Je hoeft dan niet, in die hete auto, van de camping naar zee te rijden en weer terug.

4-16-camping-spanje-lux-camp-ervaring-kinderen-jong-gezin-jongeren-vakantie-nanny-moeder-amsterdam-zwanger-samen

Nog een camping in Spanje aan de Costa Dorada is de camping Sanguli. Bijvoorbeeld op de website van Lux-camp kan je selecteren op “gezin met kinderen”, “gezin met jonge kinderen” en “gezin met jongeren”. Wanneer je deze selecties alle drie aanklikt kom je onder andere op deze camping uit. Dat betekend dus dat dit een goede camping is voor gezinnen. Wij kijken hier altijd naar wanneer we op vakantie gaan maar we willen tegelijkertijd ook niet een hele erge “kindercamping”. Het moet voor ons ook nog leuk zijn. Tarragona en Reus vonden wij altijd wel leuke steden in Spanje om naar toe te gaan. Deze liggen hier in de buurt van deze camping en de camping La torre del sol. Barcalona is natuurlijk ook erg leuk maar op een gegeven moment ben je daar wel vaak genoeg geweest.

Zijn jullie weleens naar Spanje op vakantie geweest? Welke campings in Spanje raden jullie aan?

-X-

Annelon

 

(Gesponsord artikel)

 

 

Leave a Response