Please assign a menu to the primary menu location under menu

Er is een nieuw event in aantocht! Tenminste voor mij, want dit is het tweede jaar dat het event plaats vindt. Het is het WE ARE PREGNANT event. Zelf houd ik heel erg van beurzen en events en dan vooral die te maken hebben met zwanger zijn, baby’s en kinderen. De naam van dit event doet misschien denken dat het echt een event is voor vrouwen die zwanger zijn, maar je kan natuurlijk ook dit event bezoeken als je al kinderen hebt. Er staan leuke merken en webshops op dit event die ook producten hebben voor kinderen die ietsje ouder zijn. Als je hier klikt zie je een overzicht van alle deelnemers. Hieronder lees je mijn aanraders en stands waar ik nieuwsgierig naar ben.

My Cloby; Smart and Pure

Dit merk heeft multifunctionele clips en mooie hydrofiele doeken ontwikkeld. De multifunctionele clips zijn clips met een magneet erin die echt voor heel veel handig te gebruiken zijn.

Het eerste waar ik aan dacht is dat je deze clip goed kan gebruiken voor doeken aan de kinderwagen. Wij deden vaak grote hydrofiele doeken over de kinderwagen wanneer Nola of Liam sliep. Zo sliepen ze echt langer door in de wagen. Maar ze zijn voor veel meer handig. Bijvoorbeeld voor het bevestigen van een doek boven je kindje wanneer je borstvoeding geeft.

Of bijvoorbeeld voor een speeltje aan de kap van de wagen of maxi-cosi. Na dit event ga ik schrijven over hoe ik de clips gebruik! Er is namelijk zo veel mogelijk :-).

Fedde & Kees

De lakentjes en slaapzakken van Fedde & Kees zijn echt geniaal. Zij stonden ook op de Negenmaandenbeurs en Dionne en Lune hebben ze al gereviewed. Het is het waard om even te gaan kijken bij deze stand.

Kipkep

Van Kipkep heb ik weleens een mooie strandcape, luiertasje en Kipkep warmtekussen. Vooral die laatste is echt een aanrader. Nola had heel veel last van krampjes. Als ze ‘s nachts wakker werd en huilde van de krampjes dan warmde wij deze, in de magnetron, op en legde wij deze op haar buik waarmee ze vervolgens in slaap viel. Ik bleef natuurlijk wel wakker tot ze sliep met deze kussen op haar buik. De warmtekussen drukt lekker op je baby’s buik en het is warm. Zelf had ik voor mezelf ook ooit een pittenzak waarbij ik dat lekker vond. Ik kon mij daarom helemaal in Nola verplaatsen.

Nola had ook de Blenker poncho badcape. Wij gebruikten hem niet voor uit bad, maar op vakantie vanuit het zwembad en het strand. Hij was super relaxed en het was fijn om hem gewoon om te houden tijdens spelen etcetera. Hij staat echt leuk. Daarom heet de badcape ook wel poncho. We hebben hem veel gebruikt. Deze foto’s hieronder zijn alweer van drie jaar geleden!

Ook het aankleedkussen en luiertetui voor onderweg waren super handig. Het was echt een set dat bij elkaar past. In stijl luier verschonen dus ;-).

Ik ga hier ook even een kijkje nemen. Ik wil namelijk nog wel zo een Blenker poncho badcape voor Nola en/of Liam aankomende vakantie.

Mozzbags

Hier ben ik echt heel benieuwd naar; de luiertassen van Mozzbags. Tenminste… het zijn luiertassen maar het lijken gewoon stijlvolle damestassen en daar houd ik wel van. Niet alles hoeft in het teken te staan van de baby.

De luiertas is handig ingedeeld met vakken waar je de babyspullen in op kan bergen. Bij alle tassen zit ook een verschoonmatje.

Het is ook super handig zo’n tas, want als je eens zonder je kindje weg gaat dan hoef je alleen maar de babyspullen eruit te halen en kan je gewoon de tas meenemen alsof het nooit een luiertas is geweest :-).

Baby Anne-Cy; BAC

Baby Anne-Cy is ook een heel mooi merk met verschillende lijnen die bestaan uit bijvoorbeeld een kruikenzak, badcape, aankleedkussenhoes, doekje en deken. Ze hebben deze lijn in verschillende kleuren en met verschillende dessins. Het zijn rustige kleuren en dessins voor in de babykamer. Echt een aanrader om even een kijkje te gaan nemen.

Womboo

Dit merk heeft prachtige draagshirts die ik zeker eens ga bekijken op het event. Je kan met dit draagshirt je kindje dragen tot en met de 9 kilo. Lijkt mij ideaal! Ik ben benieuwd, want ik ben niet altijd heel handig geweest in het dragen van Nola en Liam, maar heb wel altijd een poging gedaan. De shirts zijn zwart, dus makkelijk te combineren met een leuk vest en broek of rokje.

Lemej

Het merk Lemej heeft mooie doeken ontworpen om het  geven van borstvoeding wat te vergemakkelijken. Zelf heb ik maar een maandje borstvoeding gegeven; wat ik heel jammer vond! Ik was er niet goed in voor mijn gevoel en ik vond het heel ongemakkelijk. Dat is de reden waarom ik achter dit product sta. Het zal het voor aanstaande moeders makkelijker maken om borstvoeding te geven. Of naja eerder gemakkelijker als je er moeite mee hebt en het lastig vindt om het zo open en bloot te doen. Ik noem het doeken maar het zijn eigenlijk Feeding Shawls. Deze shawls hebben een heel mooi design waaronder bijvoorbeeld de luipaarden print. Deze print is nu helemaal in.

Deze bruine vind ik ook erg leuk. Die past eigenlijk bij heel veel kleding die je dan al aan hebt. Dat zou ik wel heel handig vinden. Ik ben een beetje autistische wat dat betreft ;-).

Mies & Co baby lifestyle

Ook Mies & Co staat op het We Are Pregant event. Zelf heb ik nog nooit eerder gehoord van dit merk. Op de webshop van Mies & Co zie ik super leuke en mooie dingen met een mooi design. De voetenzakken en boxkleden vind ik bijvoorbeeld heel mooi. Ze hebben verschillende producten in dezelfde stoffen zoals dus de voetenzakken, boxkleden, hoeslakens, dekentjes en noem zo maar op. Zo heb je in een keer een strak interieur voor je kleintje. :-) Hieronder zie je bijvoorbeeld het vogeltjes dessin (Cloud Dancers), maar ze hebben bijvoorbeeld ook een gave Galaxy stof.

Zo hebben ze nog veel meer verschillende stoffen.

By Ferial

Ook ga ik de stand van By Ferial bezoeken. Ze maken onder andere leuke t-shirts in verschillende dessins. Voor ieder wat wils, want ze hebben t-shirts met vrij drukke dessins en wat rustigere. Ik vind beide wel leuk alleen bij de drukke ben ik wel kritisch in wat er op staat. Maar, By Ferial heeft wel hele leuke.

De shirts met de alpaca’s zijn bijvoorbeeld leuk.

En waar ik ook van houd zijn de zwart witte prints. Mijn vriend is meer van de kleur; vooral bij Nola. Dus we zijn het niet altijd eens, maar de kasten van de kinderen zitten vol met vanalles.

 

 

By Ferial heeft kleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Zoals ik al eerder in dit blog schreef; de naam van dit event doet lijken alsof het alleen voor zwangere vrouwen is, maar zoals bij deze stand kan je ook inslaan voor oudere kindjes zoals Nola en Liam ;-). Leuk om al te shoppen voor de zomer. Met deze kleding zullen ze niet snel hetzelfde aan hebben als andere kindjes.

Dit is nog niet alles wat ze maken. Ze maken ook herenkleding en vader/mini sets. Zo leuk! Dat is uniek, want meestal is het moeder/mini sets. Vaderdagtip ;-).

 

Deze stands ga ik zelf sowieso bezoeken en na het event zal ik er nog wat over schrijven!

 

Leave a Response