Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ik heb al eerder een artikel geschreven over leuke uitjes, met kinderen, tijdens de herfstvakantie. Hierin schreef ik ook dat het leuk is om naar Legoworld te gaan. Legoworld was in de jaarbeurs Utrecht. Dit evenement vindt plaats van 18 tot en met 24 oktober. Helaas zijn ze, op het moment van schrijven, alweer weg, maar ze komen terug!

11-17-legoworld-legoland-lego-beurs-vaders-moeders-jongens-bouwen-evenement-vakantie-jaarbeurs-kinderen-activiteit-familie-nanny-moeder-amsterdam-land

Marije is samen met haar neefje naar Legoworld geweest. Hier verteld ze hoe leuk ze het hebben gehad.

 

Al dagen was Q. in volle opwinding over het bezoek aan Legoworld in de jaarbeurs in Utrecht. Hij was er helemaal klaar voor!

Donderdag was het zover en gingen we met de trein naar Utrecht, onderweg kwamen we al veel vaders met zonen tegen die hetzelfde doel hadden als wij. Al op het station werden wij begroet door twee Legopoppetjes die ons de weg wezen en ook de Jaarbeurs was duidelijk herkenbaar als Legoworld.

11-17-legoworld-legoland-lego-beurs-vaders-moeders-jongens-bouwen-evenement-vakantie-jaarbeurs-kinderen-activiteit-familie-nanny-moeder-amsterdam-trein

Bij binnenkomst was Q. even stil, zo veel Lego had hij nog nooit gezien. Legoworld is leuk van klein tot groot, zowel Duplo voor de kleinere fanaat is aanwezig, maar ook Lego op technisch niveau voor de oudere jongere. Van bouwen tot kijken, alles is er te doen met de miljoenen Legoblokjes.

11-17-legoworld-legoland-lego-beurs-vaders-moeders-jongens-bouwen-evenement-vakantie-jaarbeurs-kinderen-activiteit-familie-nanny-moeder-amsterdam-grote-blokken

Het mooiste vond Q. dat hij via een tablet een vliegdekschip mocht besturen, maar ook de enorme hijskranen, boten en trucks maakten grote indruk. In elke hal was wel een springkussen aanwezig, om ook even de energie kwijt te kunnen. Even uitrusten kon ook in de Lego bioscoop. Verbazingwekkend wat er te maken is met Lego en welke inspiratie mensen hebben om te bouwen, indrukwekkend!

11-17-legoworld-legoland-lego-beurs-vaders-moeders-jongens-bouwen-evenement-vakantie-jaarbeurs-kinderen-activiteit-familie-nanny-moeder-amsterdam-auto

Fijn is dat je even kunt zitten op de verschillende terrassen van de Jaarbeurs, zonder dat je direct een consumptie hoeft te kopen, een eigen meegenomen broodje en pakje drinken mag gewoon genuttigd worden.

Legoworld is hét uitje voor in de herfstvakantie waarbij kinderen zich kunnen vermaken met alle kleuren Lego, maar waar de vaders ook even terug kunnen naar hun jeugd.

 

Dat klinkt als een hele leuke dag. Ik kan niet wachten tot Richard dit soort dingen kan gaan doen met de kinderen en vooral ons mannetje dat op komst is. Wat Marije zegt is wel waar “het is vooral een leuk uitje voor vaders met hun zoon”. Dit evenement is wel wat aan de prijzige kant, namelijk €19,50 per persoon, vanaf twee jaar. Maar goed dit is eens in het jaar en volgens mij kan je je er wel een hele dag vermaken.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : Activiteiten

Leave a Response