Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van het merk Little Label heeft Nola een mooie mintkleurige pyjama gekregen. Sinds een paar maanden hebben wij ook echt pyjama’s nodig voor Nola want Nola heeft namelijk geen slaapzak meer aan. Ik vind het belangrijk dat een pyjama gemaakt is van een lekkere stof zodat ze zich goed kan bewegen.

11-17-pyjama-little-label-mint-kleur-dress-jurk-nachtjapon-blouse-knoopjes-meisje-zachte-stof-rekbaar-spelen-slapen-nanny-annelon-amsterdam-diemen

Little Label heeft gewone pyjama’s en nachtjapons. wij gingen dit keer eens voor een nachtjapon want die heeft Nola nog niet. Bovenin de nachtjapon zitten een paar knoopjes in de vorm van hartjes. Deze gaan moeilijk open maar makkelijk dicht.

11-17-pyjama-little-label-mint-kleur-dress-jurk-nachtjapon-blouse-knoopjes-meisje-zachte-stof-rekbaar-spelen-slapen-nanny-annelon-amsterdam-diemen-zit

Nola kan zich goed bewegen in deze pyjama en als wij met haar knuffelen voelen wij ook hoe zacht de pyjama aan voelt :-).

Nola heeft een maat groter aan dan ze in werkelijkheid heeft. Normaal heeft Nola meet 92 en dit is maat 98/104. maar hij zit prima. Ze kan hem nu lekker lang dragen. Ik vind de kraag die aan de nachtjapon zit ook echt geweldig, de nachtjapon staan Nola erg mooi.

2016-11-01-06-39-35

Deze nachtjapon is €34,95. Hij is niet goedkoop maar ook echt niet te duur. De kwaliteit van de Little Label pyjama’s zijn super. Van het merk Little Label heb je nog veel meer pyjama’s maar ook andere kledingstukken.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : kledingreview

1 Comment

  1. Hij staat haar mooi, en ik vind de kleur heel vriendelijk. Maar het prijskaartje is wel pittig. Hoewel ze er wel heel lang mee kan doen denk ik.

Leave a Response