Please assign a menu to the primary menu location under menu

Het ene kind vermaakt zich meer dan de ander, maar elk kind verveelt zich wel eens. Nola doet dat ook al. Ze begint eerst een tijdje lief te spelen totdat ze er geen zin meer in heeft en aan mij gaat hangen.

In dit boekje staan 150 leuke ideeën voor binnen en buiten. Wat handig is is dat bij elk idee staat:

 • Voor welke leeftijd het is
 • Of het voor binnen of buiten is
 • Voor hoeveel kinderen het is
 • Of je een volwassene er bij nodig heb
 • Voor welk seizoen het is
 • Hoelang je er mee bezig bent

SAMSUNG CSC

Voor het idee in bovenstaande foto is dit dus een leuk idee voor kinderen van alle leeftijden, binnen, maakt niet uit met hoeveel personen, zonder volwassene en voor alle seizoenen.

In dit boek staan al ideeën voor kinderen vanaf nul jaar. In het begin van het boek staat een uitleg over wat een kind al kan doen op die leeftijd. Waar ze aan kunnen werken kwa ontwikkeling zoals de motoriek en wat voor soort spelletjes er gespeeld kunnen worden.

SAMSUNG CSC

Dit idee vind ik erg leuk. Met washi-tape een weg afplakken. Dit vinden veel kinderen leuk om te doen. Het is ook nog eens iets heel makkelijks en voor een ouder ook leuk om te doen. Tenminste, ik vind het leuk om te doen ;-).

SAMSUNG CSC

Ook vind ik het leuk dat er spelletjes voor onderweg in staan zoals:

 • Iemand aantikken wanneer je een oranje auto ziet
 • Steen papier schaar
 • In een minuut zoveel mogelijk dingen opnoemen van bijvoorbeeld fruit
 • Op de rug tekenen
 • Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Veel van de spelletjes ken ik eigenlijk al, maar het is super handig dat het in een boekje staat. Het helpt mij herinneren en op nieuwe ideeën te komen. Ik ken natuurlijk niet alle spellen. Ook voor het kind is het handig. Ze onthouden vaak wel een paar spellen. Wanneer ze iets ouder zijn kan je ze zelf iets uit laten kiezen uit dit boek.

SAMSUNG CSC

Ik vind het boek echt super. Een heel erg leuk boek voor een nanny, gastouder, oppas, opa, oma, moeder en vader. Voor een verjaardag, vaderdag, moederdag, Kerst, Sinterklaas, als kraamcadeau enz. Echt een aanrader!

5-16-mijn-kind-verveelt-zich-nooit-kinderen-vervelen-leuke-ideeën-binnen-buiten-activiteiten-nanny-moeder-amsterdam-baby

Het boek “Mijn kind verveelt zich nooit!” is €14,99. Echt geen duur boek! Het boek is geschreven door Sarah Devos en geïllustreerd door Emma Thijssen. Ik vind hem echt op een leuke manier geïllustreerd met maar af en toe een foto.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord 

Leave a Response